Rengas Turku tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille palvelua, jossa autoihin liittyvät asiat hoidetaan kerralla kuntoon.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Rengas Turku: renkaanvaihto, katsastus ja huolto yhdellä käynnillä


Rengas Turku tarjoaa kaikki autoon liittyvät palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Yrityksille tarjolla on kokonaispaketti, jossa huolehditaan kaikista autoihin liittyvistä asioista.

Yritysten autot, etenkin yhteiskäytössä olevat autot jäävät helposti liian vähälle huomiolle. Kiireisessä arjessa kukaan ei ehdi käyttämään niitä huolloissa, ja joskus katsastuskin tuppaa unohtumaan. Renkaatkaan eivät aina ehkä ole ajan tasalla.

Turvallisen autoilun paikallinen asiantuntija, Rengas Turku, tarjoaakin kaiken kokoisille yrityksille palvelua, jossa yrityksen autoihin liittyvät asiat hoidetaan kerralla kuntoon.

Rengas Turun Petri Saari huolehtii yritysasiakkuuksista, ja yhteistyön aluksi hän vierailee asiakkaan luona. Yhdessä käydään läpi yrityksen autot ja yrityksen toimintatavat niiden kanssa. Sen jälkeen Saari tekee ehdotuksensa siitä, miten toimintaa voitaisiin järkeistää.

–Jos yrityksellä on paljon autoja, siihen uppoaa paljon aikaa, jos jokainen auto viedään erikseen katsastuksiin, huoltoihin ja renkaiden vaihtoon. Se tarkoittaa helposti sitä, että jokainen auto on pois ajosta monta päivää vuodessa, Saari sanoo.

Petri Saari huolehtii yritysasiakkaista. Yhteistyö aloitetaan yleensä sillä, että Saari tulee käymään yrityksessä.

Helpotusta asiakkaan arkeen

Rengas Turun tarjoaa hyvää ja nopeaa palvelua pitkällä ammattitaidolla. Helpottaakseen asiakkaidensa arkea se tarjoaa mahdollisuuden hoitaa kaikki auton tarvitsemat toimenpiteet kerralla.

–Koska renkaat pitää joka tapauksessa vaihtaa kaksi kertaa vuodessa, monen yrityksen kanssa teemme niin, että autot huolletaan ja tarvittaessa katsastetaan samalla kertaa. Usein puolet firman autoista huolletaan syksyisin, puolet keväisin, Saari kertoo.

Rengas Turun asiakas voi tehdä ajanvaraukset sekä rengasostot kätevästi, itselleen sopivana aikana.

Rengas Turku varastoi myös asiakkaidensa autojen renkaat rengashotelliin. Rengashotellin kausisäilöön tulevat renkaat pestään ja kuntotarkastetaan aina ennen varastointia. Renkaiden kuntoraportit lähetetään asiakkaille sähköisesti aina ennen sesongin alkua. Asiakas pääsee myös omalla tunnuksellaan milloin vain tarkistamaan, mitä renkaita varastossa on ja tarkastelemaan renkaiden kuntoraportteja.

Suomen laajin rengasvalikoima

Rengas Turkuun kuuluu myös verkkokauppa, jonka kautta myydään renkaita ja vanteita koko Suomen alueelle. Valikoimissa on 25 000 rengasta ja 5 000 vannetta, jotka voi jopa saada jo seuraavaksi päiväksi kotiin toimitettuna. Rengas Turun valikoima onkin Suomen laajimpia, ja sieltä löytyy renkaita myös pienkoneiden renkaista isoihin maansiirtokoneisiin. 

Saari kertoo, että tavarapula on koetellut myös rengasalan toimijoita, mutta hyvistä varastoistaan tunnetun Rengas Turun valikoimissa on riittänyt ja riittää hyvin tuotteita. Viime vuodet ovatkin tuoneet paljon uusia asiakkaita.

Verkkokaupan sivustolta näkee reaaliajassa kaikki yrityksen tuotteet ja sen, missä liikkeessä mikäkin tuote sijaitsee. Se säästää asiakkaiden aikaa ja vähentää turhia reissuja.

Hyvistä varastoistaan tunnetun Rengas Turun valikoimissa riittää tuotteita.

Yksityinen rengasalan yritys

­–Kilpailu rengasalalla on erittäin kovaa, joten keskeisiä erottuvuustekijöitämme ovat hyvä asiakaspalvelu, kilpailukykyiset hinnat ja laaja valikoima, listaa Saari.

Yksityisessä omistuksessa oleva Rengas Turku on perustettu vuonna 1994, ja se on kasvanut tasaisesti vuosikymmenten varrella. Yritys työllistään nykyään yli 50 henkilöä.

Rengas Turulla on yhteensä viisi toimipistettä Turussa ja Salossa, lisäksi palveluihin kuuluu raskaan kaluston rengasrekka, joka liikkuu maanteillä ja tulee tarvittaessa asiakkaan luo vaihtamaan renkaat tilanteessa kuin tilanteessa. Rengasrekka päivystää 24/7.

Rengas Turku Oy

Myyntipäällikkö
Yritysmyynti
Petri Saari

045 625 1122

rengasturku.fi