Uutiset

Rajupaja ja United Festivals aloittavat yhteistyön

Tapahtumatekniikastaan tunnettu Rajupaja ja merkittävä festivaalijärjestäjä United Festivals alkavat toteuttaa tapahtumia yhteisvoimin.

Muun muassa DBTL-, Karjurock-, Naantali SunFest ja SmugglerRok-festareistaan tunnetulla United Festivalsilla on tärkeä rooli paitsi tapahtumajärjestäjänä myös Varsinais-Suomen alueen vetovoiman kasvattajana.

– Olemme toteuttamassa ensi kesänä kahdeksan festivaalia, joista neljä on United Festivalsille uusia tapahtumia. Haluamme yhteistyökumppaneiksemme vain oman alansa parhaita toimijoita. Siksi oli luontevaa valita Rajupaja kumppaniksemme äänien, valojen ja efektien toteuttajaksi, toteaa United Festivalsin Henri Kulmala.

Rajupaja Oy on yksi Suomen johtavista tapahtumatekniikan ammattilaisista. Rajupaja tuo festareille käyttöön osaavimmat ammattilaisensa, tiukat laatuvaatimukset täyttävän kaluston ja tietenkin kunnianhimoiset tavoitteet.

-Odotamme sormet innosta syyhyten yhteistyötä United Festivalsin kanssa. Lähdemme yhdessä kehittämään näitä erinomaisia tapahtumia entistä isommiksi ja paremmiksi, kertoo Rajupajan yrittäjänä toimiva Jussi Mäkelä.
Vuonna 2022 United Festivalsin tapahtumissa odotetaan vierailevan yli 100 000 kävijää.

-Yleisöllä on kova palo päästä yhdessä festivaaleille ja haluamme toteuttaa heidän unelmiaan, päättää Kulmala.