Kuvateksti: Toimitusjohtaja Pasi Heinonen muistuttaa, että Tehomixiltä saa laitteiden lisäksi huollot, varaosat ja tarvikkeet.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Raisiolainen Tehomix Oy on palvellut rakennusalan yrityksiä jo 30 vuotta

Tehomix Oy on tekninen tukkukauppa, joka toimittaa maalaus-, pintakäsittely ja mittalaitteita sekä ammattilaisille, että kuluttajille. Yritys toimii Raision lisäksi pääkaupunkiseudulla Vantaalla.

– Pääasiassa palvelemme pieniä ja keskisuuria rakennusalan yrityksiä. Lisäksi teollisuuden maalauslaitteemme soveltuvat sopimusmaalaamoille, teollisuuden alihankkijoille tai vaikkapa metallipajoille, joilla on oma maalaamo, kertoo yrittäjä ja toimitusjohtaja Pasi Heinonen.

Meidät mielletään usein pelkäksi laitetoimittajaksi, mutta kauttamme saa myös laitteiden huollot, varaosat ja tarvikkeet, Heinonen muistuttaa. Tätä viestiä hän haluaakin saattaa enemmän asiakkaiden tietoisuuteen.

Luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja päämiehiin

Yrityksen pitkän iän salaisuudeksi Heinonen mainitsee pitkät, vakiintuneet ja luottamukselliset suhteet yhteistyökumppaneihin. Asiakkaiden suuntaan herättää luottamusta vakiintuneet suhteet edustamiemme tuotteiden päämiehiin. Jälleenmyyjillemme ja loppukäyttäjille on tärkeää tuotteiden toimitusvarmuus sekä laatu, hän lisää.

Heinonen on toiminut Tehomix Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana yli 10 vuotta. Yrittäjyyttä hän kuvailee mielenkiintoiseksi poluksi. – Yrittäjänä jokainen on ”oman onnensa seppä”, niin onnistumisineen kuin haasteineenkin, Heinonen summaa.

Sammalkallionkatu 18 G, 21200 RAISIO
p. 029 123 1111
www.tehomix.fi