Saarset Oy vahvistaa asemaansa Länsi-Suomen johtavana kuormalavojen toimittajana.
Uutiset

Puupakkausyritys Saarset osti Jase-Puu Oy:n liiketoiminnan

Saarset Oy, joka on yksi Suomen vanhimmista puupakkausalan yrityksistä on ostanut Jase-Puu Oy:n liiketoiminnan. Marttilassa sijaitsevan Jase-Puun konekanta, henkilöstö ja toimitilat siirtyvät osaksi Maskussa toimivan Saarset Oy:n liiketoimintaa.

Tällä järjestelyllä Saarset Oy vahvistaa asemaansa Länsi-Suomen johtavana kuormalavojen toimittajana.

”Asiakkaamme tulevat hyötymään mittavan valmistuotevarastomme tuomasta toimitusvarmuudesta ja nopeudesta entistä joustavammin. Nyt kahden toimipisteen kautta entistä laajemmalla maantieteellisellä alueella”, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

Toimipisteet jatkavat toimintaansa entiseen tapaan nimillä Saarset Marttila ja Saarset Masku. Asiakkailta toimenpiteitä ei tarvita ja henkilökunnassa ei tapahdu muutoksia. Jase-Puun entiset asiakkaat siirtyvät suoraan Saarset Oy:n asiakkaiksi, ja toimitukset säilyvät ennallaan.

”Saarset ja Jase-Puu ovat toimineet yhteistyössä viime aikojen haastavassa liiketoimintaympäristössä. Kuormalavojen oikea-aikaiset toimitukset ja hyvä palvelu useille valmistavan teollisuuden yritykselle ovat onnistuneet hyvin haasteista huolimatta”, kertoo Salminen.

”Toimitusvarmuuden maksimoimiseksi ja yrityspohjan selkeyttämiseksi päädyimme yhdistämään tuotantolinjat ja toimipisteet. Puutavaran saatavuus on myös parantunut, joka antaa mahdollisuuden kahden tuotantolinjan hyödyntämisen tehokkaasti”.