Veli-Pekka Virtanen, Tomi Oksanen, Esa Lindell ja Mikko Loikas iloitsevat LST Sähköpalvelun saamasta tunnustuksesta.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Palkittu LST Sähköpalvelu Oy on toimialansa laatujohtaja

Vuoden yritys Turussa

Vuoden yritykseksi Turussa valittu LST Sähköpalvelu Oy on asiakkaidensa arvostama perinteinen sähköurakoitsija – modernissa paketissa – jonka toiminnassa henkii perheyrityksen arvot.

Tuoreessa asiakaskyselyssä Sähköpalvelu sai runsaasti kehuja työn jäljestä, loistavasta asiakaspalvelusta, ja yritystä kiitettiin laatujohtajaksi omalla alallaan.

Toimitusjohtaja Tomi Oksanen ohjaa kiitosta eteenpäin työntekijöilleen.

–Meillä on erinomaiset työnjohtajat sekä asentajat, jotka hallitsevat asiakaspalvelun. Asiakaspalvelumme on monille asiakkaille juuri se syy, miksi he valitsevat meidät. Jokainen työntekijämme luo osaltaan kuvaa yrityksestämme ja sen toiminnasta, Oksanen sanoo.

Oksanen sanoo, että asiakastyytyväisyyden ratkaisevat monet asiat: kun asiakas tietää missä mennään, budjetti pitää, työn jälki on hyvää, sekä loppuraportit tulevat ajallaan, niin homma toimii.

–Meille on kaikkein tärkeintä pitää laatu ja palveluherkkyys korkealla, sanoo Oksanen.

Sähköautoilu nostaa ja led-valaistus laskee kiinteistön energiankulutusta

Sähköala on varsin kilpailtu ala, ja LST Sähköpalvelu onkin keskittynyt erityisesti korjausrakentamiseen. Yritys tekee mm. taloyhtiöiden sähkösaneerauksia, jotka toteutetaan usein putkiremontin yhteydessä. Jos yhtiön on jo aikanaan remontoinut putket, mutta sähkösaneeraus on vielä suorittamatta, toimii LST Sähköpalvelu näissä korjauksissa päätoteuttajana.

Tällä hetkellä monia asiakkaita kiinnostavat myös kiinteistöjen valaistusremontit, joissa aiemmat valaisimet korvataan ledeillä.

–Tällaisen remontin myötä kiinteistön energiankulutus voi tippua joka kolmeenkymmeneen prosenttiin siitä, mitä se oli aiemmin, joten tämä investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti, Oksanen kertoo.

–Samalla valaistus muutetaan yleensä älykkääksi, eli valot palavat vain siellä missä niitä tarvitaan ja silloin kun valoa tarvitaan. Sekin säästää paljon energiaa.

Uusia haasteita alalle tuovat puolestaan sähköautojen latauspisteet, joiden pitäisi yleistyä taloyhtiöissä kiihtyvällä tahdilla. Investointi on iso, ja mielipiteet latauspisteiden tarpeellisuudesta voivat taloyhtiön sisällä olla hyvin kaukana toisistaan. Myös toteutukset ovat yksilöllisiä, sillä taloyhtiöt ovat keskenään hyvin erilaisia.

LST Sähköpalvelu Oy on valittu Vuoden yritykseksi Turussa. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Tomi Oksanen.

Perheyritystä luotsaa nyt jo kolmas polvi

LST Group on perheyritys, jota luotsaa nyt jo kolmas sukupolvi. LST Group on perustettu vuonna 1962, LST Sähköpalvelut irrotettiin Groupista vuonna 1995 omaksi kokonaisuudekseen.

Kaikkiaan LST Sähköpalvelussa on 27 työntekijää, mutta se tekee tiivistä yhteistyötä muiden LST Group yhtiöiden kanssa. Koko LST Groupissa on 180 työntekijää, joista valtaosa työskentelee Laivasähkötyössä ympäri Suomen.

Koska LST Groupin työntekijät voivat vaihtaa sujuvasti töitä talon sisällä, helpottaa se tasaamaan kausiluontoisen työn vaihteluita. Se tuo yritykselle myös kilpailuetua siinä, että asiakkaiden tilauksia voidaan hoitaa joustavasti.

–Rekrytoimme merkittävästi uusia työntekijöitä joka vuosi, ja pääsääntöisesti meillä on erittäin pitkiä työsuhteita. Vastikään meiltä eläköityi työntekijä, joka oli ollut yrityksemme palveluksessa yli 40 vuotta, kertoo Oksanen.

–Tarvitsemme koko ajan uusia osaajia, joten hyvälle työntekijälle löytyy meiltä aina töitä!

LST Sähköpalvelu Oy
Rautatehtaankatu 22
20200 TURKU

Puh. 02 510 0360
sahkopalvelu@lst.fi