OP Yrityspankki on valittu jälleen Suomen parhaaksi yrityspankiksi.
Uutiset

OP Yrityspankki valittu Suomen parhaaksi yrityspankiksi

Suomalaiset suuryritykset ovat valinneet OP Yrityspankin Suomen parhaaksi yrityspankiksi Prospera-tutkimuksessa. 

OP Yrityspankki on valittu jälleen Suomen parhaaksi yrityspankiksi. Tänä vuonna OP jakaa ensimmäisen sijan SEB:n kanssa. OP Yrityspankki on ainoana yrityspankkina Suomessa ollut kahden parhaan joukossa Prospera-tutkimuksessa viimeisen kuuden vuoden ajan. 

Asiakkaat arvostivat OP Yrityspankin ensimmäiselle sijalle seuraavissa kategorioissa: henkilökohtainen yhteydenpito, pankkitarpeiden ymmärtäminen, palveluhenkisyys, ylimmän johdon huomio ja nopea päätöksenteko. Lisäksi OP Yrityspankki sai kiitosta proaktiivisuudesta.  

Prospera-tutkimus tarjoaa ainoana Suomessa näkymän suuryritysten toiveisiin pankkeihin liittyen. Tutkimuksen mukaan muutama tekijä korostuu, kun suuryritys valitsee itselleen sopivinta pankkia. Yritykset haluavat, että pankki ymmärtää yrityksen tarpeita, on palveluhenkinen ja kykenee nopeaan päätöksentekoon. Viimeisen vuoden aikana myös seuraavien tekijöiden merkitys on kasvanut aiemmasta: yrityksen toimialan ja strategisten tavoitteiden ymmärtäminen, proaktiivisuus ja pankin ylimmän johdon huomio. 

– Lämmin kiitos yritysasiakkaillemme luottamuksesta sekä henkilöstöllemme erinomaisesta työstä. Olen erityisen iloinen siitä, että asiakkaamme kokivat meidät nopeiksi päätöksenteossa. Talouden epävarmuuden lisääntyessä nopean päätöksenteon ja aktiivisen yhteydenpidon tärkeys korostuu entisestään, sanoo OP Yrityspankin toimitusjohtaja Katja Keitaanniemi

KANTAR SIFO Prospera on vuosittain asiakastyytyväisyyttä mittaava tutkimus. 65:stä suomalaisesta suuryrityksestä (liikevaihto vähintään 500 miljoonaa euroa) vastasi tänä vuonna 55 talousjohtajaa tai rahoitusjohtajaa. Tutkimuksessa yritysten edustajat arvioivat käyttämiään relevantteja yrityspankkeja useilla erilaisilla laatukriteerillä.