Onnipyörä Turku: Suomen laajin valikoima työsuhdepyöriä
Yritysvideot, kaupallinen yhteistyö

Onnipyörä Länsikeskus ja Portsa: Suomen laajin sähköpyörävalikoima

Onnipyörästä saat luovutustarkastetun sähköpyörän valmiiksi kasattuna samaan hintaan heti matkaan tai viimeistään seuraavana päivänä. Lisäksi pyörän ostajalle pidämme asiantuntevan käyttöopastuksen, jotta pyörällä olisi mahdollisimman helppo lähteä matkaan.

Onnipyörän henkilökunta on aina valmiina auttamaan kaikissa pyöräilyyn liittyvissä kiperissä kysymyksissä.

Teemme yhteistyötä myös monien eri työsuhdepyöriä tarjoavien yritysten ja palveluiden kanssa.

Sähköpyörämallisto

Olemme sähköavusteisiin polkupyöriin erikoistunut kauppaketju ja tällä hetkellä meillä on myymälät sekä Turussa että Lappeenrannassa. Edustamme lukuisia eri pyörämerkkejä. Valikoimaamme kuuluu: Besv, Bianchi, Brompton, Christiania Bikes, Crescent, Electra, Fantic, Fisher, Frappé, Ghost, Gocycle, Haibike, Helkama, HNF Nicolai, Kross, Lapierre, Madison, Monark, Multicycle, Nishiki, Orbea, Rieju, Rock Machine, Superior, Tern, Tunturi ja Winora. Lisäksi löydät meiltä supersuositut ja huippulaadukkaat lasten Woom pyörät. Mallistostamme löytyy niin maasto-, retki-, kaupunki-, tavarankuljetus,- sekä taittopyöriä. Myymämme sähköpyörät käyttävät pääsääntöisesti Boschin, Shimanon, Brosen sekä Yamahan moottoreita. Huollostamme löytyy näihin kaikkiin diagnoosi- ja ohjelmistotyökalut. Lisäksi valikoimastamme löytyy sähköpotkulautoja joista edustamme seuraavia merkkejä, Unagi, Segway, Xiaomi.

Sähköpolkupyörän hankinnassa kannattaa miettiä käyttötarkoitusta. Töihin? Harrastuksiin? Ylämäkeen? Alamäkeen? Kovaa kyytiä maastossa vai sunnuntaiajelua kaupungilla? Kesä vai talvi? Yksin vai yhdessä? Olipa mitä oli, meiltä löydät sähköpolkupyörät joka lähtöön. Tutustu sähköpyörämallistoomme ja tule koeajamaan elämäsi sähköpyörä.

Sähköscootit

Sähköpolkupyörien lisäksi valikoimissamme nyt myös sähköscootit. Mikä sen mukavampaa kuin huristella menemään. Meiltä löydät sähköscootit merkeiltä Ninebot by Segway, Xioami ja Unag. Löydä sisäinen sähköpotkulautapoikasi ja tutustu valikoimaamme.

Ilahduta lahjakortilla

Mietityttääkö että mitä hyödyllistä sekä liikunnallista lahjaksi päivänsankarille? Onnipyörästä saatavilla lahjakortteja johon voi ladata summan oman mielen mukaan. Jos haluat ostaa pyörän tai tarvikkeita mutta ajatuksena siirtää itse ostoa myöhempään ajankohtaan, siihen asti kun sopivat mallit ovat saatavilla, niin lahjakortilla voit hakea tuotteet kun ajankohta sinulle oikea. Lisäksi lahjakorttia voi tietysti käyttää kaikissa Onnipyörän tarjoamissa palveluissa mm. sähköpyörän vuokraamiseen taikka pyörän huoltoon. Lahjakortin voimassalo voidaan sopia erikseen myymälässä. Tässä lahjaidea vailla vertaa, koska annamme 100% tyytyväisyystakuun että lahjan saaja on tyytyväinen.

Lahjakortin saat siis heti liikkeestämme tai ostamalla sen näppärästi verkosta osoitteesta tueturkulaista.fi.

Onnipyörä Turku Länsikeskus
Viilarinkatu 1
20320 Turku
Katso sijainti kartalla

Aukioloajat

ma-pe 10-19
la 10-15
su 11-15

Onnipyörä Turku Portsa
(Antin pyörä)

Puutarhakatu 40
20100 Turku
Katso sijainti kartalla

Aukioloajat

ma-pe 10-18
la 10-15
su Suljettu

Onnipyörä Lappeenranta
Teollisuuskatu 6 (Tackla Center)
53600 Lappeenranta lappeenranta@onnipyora.fi

Aukioloajat
ma-pe 10–18
la 10–15
su Suljettu

Onnipyörä Helsinki
Jauhokuja 3 (Liikuntamylly)
00920 Helsinki helsinki@onnipyora.fi

Aukioloajat
ma-pe 10–18
la 10–15
su Suljettu