Maanrakennusalalla toimiva yrittäjä Olli-Pekka Pilpola vastaa kysyntään.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Olli-Pekka Pilpola palvelee monipuolisella kalustolla

Maanrakennusalalla toimiva yrittäjä Olli-Pekka Pilpola vastaa kysyntään.

– Monesti asiakas soittaa ja kysyy kalustoa työmaalle samana päivänä ja lähtö tapahtuu vähän niin kuin taksitolpalta. Olemme kasvattaneet vuosien mittaan kalustoa ja varsinkin 5-akseliset nupit ovat olleet kovin kysyttyjä. Nyt alkanut talvi hiljentää tahtia ja onkin aina haastavaa aikaa maanrakennuspuolella. Kevään tullen vauhti jälleen kiihtyy, Pilpola kertoo vuodenaikojen mukaan vaihtelevasta työtilanteesta.

Luotettavaa palvelua laajasti Varsinais-Suomessa

– Meillä on asiakkainamme pitkään toimineita isoja ja pienempiä urakoitsijoita lisäksi taloyhtiöt ja yksityiset työllistävät mukavasti. Toimitusvarmuus, nopeus ja luotettavuus takaavat asiakassuhteidemme jatkuvuuden. Tällä hetkellä kalustoamme on mm. Lohjan, Salon, Turun ja Paraisten talousalueella.

Yli 20 vuotta yrittäjänä toiminut Pilpola on aina ollut kiinnostunut koneista ja laitteista. Eli työskentelen ”rakkaudesta lajiin” -tyyppisesti. Ura starttasi golfkentältä viheralalta. Siirtyminen maanrakennuksen ja infran puolelle, vihertöitä unohtamatta, tapahtui Salon Nokia-buumin aikaan. Silloin rakennettiin ja paljon, hän muistelee.

– Haluan erityisesti kiittää hyvää ja luotettavaa henkilökuntaa ja vakiintuneita aliurakoitsijoita, jotka auttavat joustavasti töiden ruuhkaantuessa. Muuttuvia tekijöitä mahtuu joka päivään ja silloin joustavuus takaa töiden sujuvuuden.

Tmi Olli-Pekka Pilpola
040 584 7357
pilpola@gmail.com

-kaivureita
-kuorma-autoja
-kasetteja
-puolikkaita
-lavettikuljetuksia
-pyöräkuormaajia
-mullan ja soran seulontaa/myyntiä
-murskeiden välitystä
-käsihenkilöitä