Uudistunut SHIFT Business Festival valloittaa Turun Tiedepuiston toukokuun lopussa, 29.–30.5.
Hyvä tietää, kumppanuus

Nämä asiat on pakko kokea SHIFTissä!

Uudistunut SHIFT Business Festival valloittaa Turun Tiedepuiston toukokuun lopussa, 29.–30.5.
Tapahtuman pääkielenä on nyt suomi, ja mukaan odotetaan enemmän kävijöitä kuin koskaan aiemmin.
– SHIFTissä on tänä vuonna aivan mielettömät puhujat, parhaat tyypit ja eeppiset iltabileet, joten sinne on aivan pakko tulla, hehkuttaa SHIFTin toimitusjohtaja Carita Varjonen.
Hän kertoo, että tapahtuman lipunmyynti on sujunut loistavasti, ja kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut ennätysmäistä.

Varjonen lupaa, että SHIFT 2024 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, innostua, inspiroitua ja kokea elämyksiä.

Älä missaa näitä kokemuksia:

Heittäydy peliin Videobotin SHIFT Racessa 
Videobot lupaa muuttaa perustavalla tavalla tapaamme toimia teknologian kanssa. SHIFTiin yritys tuo kunnianhimoisimman tuotteensa, joka luo saumattoman yhteyden fyysisen ja digitaalisen maailman välille. 
”SHIFT Race on aikakone, joka lähettää sinut samanaikaisesti kahteen suuntaan; toisaalta tulevaisuuteen, peliin, jota ei ole koskaan aiemmin pelattu. Toisaalta se vie sinut takaisin lapsuuteesi, jossa rakastit pulmien ja arvoitusten ratkomista. Pärjätäksesi tarvitset nokkeluutta, päättelykykyä ja ajattelua – ota myös ystäväsi mukaan! 

Anis Arridj, luova johtaja, Videobot 

MySpeaker Rhetorich AI-puhevalmennus 
Tarvitsetpa apua pitchauksen, onnittelupuheen tai presentaation pitämiseen, tekoälyavusteinen puhevalmennus MySpeaker Rhetorich auttaa sinua. SHIFTin äänieristetyissä kopeissa BioCityn aulassa voit pitää viiden minuutin mittaisen puheen ja saada siitä välittömän palautteen.  

Jos sinulla on suu lukossa, niin meillä on avain siihen! Rhetorich AI-puhevalmennus vapauttaa ihmisissä olevan potentiaalin ja kehittää puhetaitoa. Tämän avulla opit ilmaisemaan ideoitasi paremmin. 

Tutkimusten mukaan liki puolet työntekijöistä on mieluummin hiljaa töissä. Me haluamme muuttaa tämän asian, sillä jokainen organisaatio tarvitsee kehittyäkseen kaikkien työntekijöidensä parhaat ideat – ei vain niiden kahden johtajan ajatukset!” 

André Noël Chaker, MySpeaker Rhetorichin päävalmentaja ja MySpeakerin perustajajäsen. 

Kehitä liiketoimintaa markkinointiviestinnän avulla 
Hansdotterin asiantuntijat tarjoavat markkinointiviestinnän konsultaatiossa näkemyksiä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Lähetä hakemuksesi puolen tunnin henkilökohtaiseen konsultointihetkeen ulla@hansdotter.fi – paikkoja on rajoitetusti! 

”Sparraamme sinua etenemisen esteistä, potentiaalin tunnistamisessa ja konkreettisten mahdollisuuksien löytämisessä. Tapaamiseen pääset valmistautumaan ennakkokysymystemme avulla.” 

Ulla Suur-Inkeroinen, Hansdotterin toimitusjohtaja 

 AI, automaatio, kyberturvallisuus – mitä ne ovat? 
Turun kaupunki & Business Turku valloittavat SHIFTin ajaksi Vierailukeskus Joen toisen kerroksen. Tarjolla on useita ohjelmakokonaisuuksia, ja esille pääsevät muun muassa Tiedepuiston kärkihankkeet. Lisäksi poraudutaan tekoälyn, automaation ja kyberturvallisuuden maailmaan – mitä hypersanojen takana oikeasti on? 

”Haluamme keskustella muun muassa siitä, millainen on hyvä oppimisympäristö ja miten yritykset voisivat olla entistä paremmin läsnä Tiedepuiston kampusalueella. Entä millaisia ovat kansainvälisten opiskelijoiden tarpeet?” 

Tapani Mylly, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Business Turku 

Muista myös The Voice of Innovations
SHIFTin rekrytapahtumassa to 30.5. klo 13.15 -14.15

SHIFTin kakkospäivässä lanseerataan uusi The Voice of Innovations -kilpailu, joka mahdollistaa opiskelijoiden innovaatioiden tulla nähdyksi sekä kuulluksi. Mukana on myös nyhtökauran keksijä Reetta Andolin kertomassa innovaatiotalo Raisiosta, joka tänä vuonna ottaa ensimmäistä kertaa järjestettävän kilpailun nimiinsä.

 Osta liput SHIFTiin!