Uutiset

Naantalin Kylpylä yhteistyöhön Suomen suosituimman koko perheen viihdeohjelman kanssa

Naantalin Kylpylä on solminut yhteistyösopimuksen suositun komediaohjelma Putouksen kanssa, jonka 14. tuotantokausi käynnistyy 5.2.2022. MTV3-kanavan lauantai-illoissa nähdään sekä vanhoja tuttuja että ohjelmassa debytoivia uusia tähtiä. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Naantalin Kylpylällä ollaan yhteistyöstä innoissaan.

– Putous on supersuosittu viihdeohjelma, johon suorat lähetykset tuovat oman säväyksensä. Uutta jaksoa odotetaan aina innolla, kuvailee kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

-Kylpylä on ollut vuosien saatossa mukana useissa televisio- ja elokuvaproduktioissa, ja Putous oli luonnollinen valinta uudeksi yhteistyökumppaniksi,  Hakkarainen hymyilee.

Kumppanuus Naantalin Kylpylän kanssa näkyy myös sarjan kuvauksissa ja teemoissa.

-Putous formaattina tarjoaa kumppaneille luontevat näkyvyysmahdollisuudet ohjelman sisällössä. Ohjelmaan kuuluu olennaisena osana erilaiset kilpailut, jossa voi voittaa palkintoja, ja sketsihahmot on totuttu näkemään vierailemassa hauskoissa kohteissa. Tällä kaudella hahmot pääsevät kylpemään ja myös katsojilla on mahdollisuus päästä kylpylälomalle, kertoo MTV:n kaupallinen tuottaja Juho Ukkonen.

Putouksen 14. tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla 5.2. Luvassa on jälleen tuttua Putous-menoa. Sketsejä, improvisaatiota, musiikkia sekä tietysti rakastettuja ohjelmaosuuksia kuten Tulikoe, Viikkokatsaus ja Sarjapudottaja. Kaiken kruunaa tietysti sketsihahmokilpailu uusine hahmoineen, kertoo Ukkonen.

Jaksot televisioidaan kymmenenä lauantai-iltana klo 19.30 suorana lähetyksenä. Finaalijakso ja vuoden sketsihahmon paljastus nähdään 9.4.