Maisku Holmström.
Nimitykset

Marianne Holmström Auran Aaltojen ohjelmapäälliköksi

Turkulaisille tuttu radioääni Marianne ”Maisku” Holmström on nimitetty Radio Auran Aaltojen ohjelmapäälliköksi. Holmström jatkaa myös taajuudella, mutta jatkossa hän vastaa lisäksi kanavan sisällöstä ja kehityksestä.

Auran Aallot on vuodesta 2020 lähtien ollut osa Bauer Mediaa. Kanava tavoittaa viikossa 39 000 varsinaissuomalaista.

”Haluamme kehittää Auran Aaltoja palvelemaan entistäkin paremmin alueensa kuuntelijoita ja paikallisia yrityksiä. Marianne Holmström on juuri oikea ihminen vauhdittamaan tätä kehitystä”, sanoo Bauer Median ohjelmajohtaja Osku Nurmi.

Holmström on urallaan toiminut useilla radiokanavilla. Auran Aaltojen lisäksi hän on tehnyt lähetyksiä muun muassa alueellisesti Radio Citylle ja Iskelmälle, oululaiselle Radio Megalle ja Radio Jyväskylälle. Juontamisen ja toimittamisen lisäksi viime vuonna Turun positiivisimmaksikin valittu Holmström on toiminut myös toimituspäällikkönä Radio 957:ssa Tampereella sekä turkulaisessa Radio Sadassa.

”Rakastan paikallisradion tekemistä ja olen erittäin kiitollinen, että saan jatkossa olla vielä laajemmin kehittämässä yhtä Suomen vanhinta, edelleen toiminnassa olevaa paikallisradiota. Auran Aallot on vahva brändi, jota toivon myös alueen yritysten entisestään hyödyntävän.

Paikallisilla asioilla ja siten myös paikallisradiolla on Holmströmin mielestä entistä tärkeämpi merkitys ihmisille.

”Teemme toimituksessa töitä suurella sydämellä ja pyrimme levittämään positiivista yhteishenkeä koko Turun ylle.”