All inclusive risteily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat – aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla.
Yritysvideot, kaupallinen yhteistyö

Loistoristeilyt: Yrittäjä-lehden lukijaristeily 14.10. ja 21.10. Savonasta VIP-eduilla!

8 päivän läntisen Välimeren all inclusive -risteilyt.

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

All inclusive risteily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat – aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös palvelurahat,  verot, satamamaksut sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises. https://loistoristeilyt.fi/lukijaristeilyt/yrittaja-lantinen-valimeri/

Lukijamatkan varaukset ainoastaan myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.