Turun kaupunki
Osallisuuden malli toimii toisaalta osallisuusohjeena ja -lupauksena kaupunkilaisten suuntaan ja toisaalta se tekee näkyväksi kaupungin virkamiehille ja päättäjille, miten osallisuutta edistetään ja tehdä osaksi arkityötä.
Uutiset

Kuunteleeko Turku asukkaitaan? Vastaa kyselyyn ja kerro itse, miten osallistuminen ja kaupunkiin vaikuttaminen mielestäsi toteutuvat – vastausaikaa 27.11. saakka

Turusta halutaan kaupunki, jossa kaupunkilaisten on helppo osallistua ja vaikuttaa yhteisiin asioihin. Millainen mielikuva sinulla on osallisuudesta Turussa? Kyselyyn ei tarvitse kirjautua ja voit vastata nimimerkillä. Kysely on auki 11.-27.11.2022.

Mistä asioista turkulaisten näkökulmia pitäisi kysyä nykyistä enemmän?

Mitkä asiat vaikuttavat haluusi osallistua, mikä saa sinut osallistumaan tai mikä estää sen?

Miten osallistuminen olisi helpompaa?

Kerro mielipiteesi ja vastaa osoitteessa: kerrokantasi.turku.fi/osallisuus

Vastauksia käytetään osallisuuden työkalujen kehittämisessä sekä kaupungin osallisuuden toimintamallin päivittämisessä.

Kaikki Turun kaupungin tavat osallistua ja vaikuttaa on koottu kaupungin verkkosivuille www.turku.fi/osallisuus-turussa-monta-tapaa-vaikuttaa.

Osallisuuden toimintamalli määrittelee ja kuvaa sitä, miten osallisuus Turun kaupungin toiminnassa toteutuu. Toimintamalli kuvaa osallisuuden tavoitteet ja käytännöt sekä kaupunkilaisten osallistumiskanavat.

Malli toimii toisaalta osallisuusohjeena ja -lupauksena kaupunkilaisten suuntaan ja toisaalta se tekee näkyväksi kaupungin virkamiehille ja päättäjille, miten osallisuutta edistetään ja tehdä osaksi arkityötä.