Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Kupittaan keilahallista löytyy ainutlaatuisen hauska tapa keilata

Hohtokeilaus on hauskaa, mutta vielä hauskempaa siitä tulee, kun keilaradan pintaan heijastetaan erilaisia kuvioita. Keilapallo voi soittaa koskettimia, lähettää matkaan ralliautoja tai tehdä matkallaan maalin.
Kupittaan keilahalli tarjoaa ainoana koko Suomessa mahdollisuuden yhdistää hohtokeilaukseen virtuaalisia kuva- ja äänitehosteita. Tehosteet on mahdollista saada minimissään neljään, maksimissaan kaikkiin 16 rataan.

–Pro-versiossa keilarataan voidaan heijastaa viivoja, joiden mukaan pallo pitäisi saada menemään, tai heijastaa radalla käytettävä öljyprofiili, kertoo Turun keilailuliiton toiminnanjohtaja Kai Hildén.

Keilaaminen on suosittua ohjelmaa esimerkiksi yritysten tyky-päiviin ja pikkujouluihin. Kupittaan keilahallista on mahdollisuus varata omalle porukalle kabinettitila, ja väljässä hallissa on helppo pitää etäisyyttä muihin. Tilaisuuksiin saa halutessaan ruokatarjoilun, ja keilahallissa on myös anniskeluoikeudet. Pikkujouluaikaan tarjolla on talon suosittu joulumenu, josta löytyy perinteisiä joulun makuja.

Kai Hildén kertoo, että keilaus on ollut kautta aikojen suosittu aktiviteetti myös lasten syntymäpäiväjuhlilla.
Kupittaan keilahallissa pääsee keilaamaan vuoden ympäri, ja suosittua perinteistä hohtokeilausta on tarjolla perjantai- ja lauantai-iltaisin sekä useina juhlapyhinä.

Kupittaan Keilahalli
Kupittaankuja 1, 20520 Turku

Ratavaraukset ja tiedustelut:
p.020 7870 335

www.kupittaankeilahalli.fi