Uutiset

Kiinteistömaailma ja naantalilainen Strand Properties yhteistöhön

Kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä Kiinteistömaailma sekä Espanjassa toimiva, naantalilaisen Kiviranta Group Oy:n 100%:sti omistama Strand Properties aloittavat yhteistyön, jossa espanjalaisista kohteista kiinnostuneita suomalaisasiakkaita ohjataan asiantuntevan paikallisen välityspalvelun pariin.

Suomalaiseen asunto- ja kiinteistökauppaan sekä vuokraukseen keskittyvä Kiinteistömaailma laajentaa palveluaan myös Aurinkorannikon asunnoista kiinnostuneiden auttamiseen.

Viime kesästä alkaen Kiinteistömaailma on voinut ohjata Virossa, Latviassa tai Liettuassa välitys- tai arviointipalvelua tarvitsevat asiakkaansa luotettavan asiantuntijan palveltavaksi, kun kaikissa Baltian maissa toimiva Ober-Haus siirtyi Kiinteistömaailma Oy:n omistukseen.

”Yhteistyö Strand Propertiesin kanssa perustuu samaan ajatukseen: voimme ohjata esimerkiksi vapaa-ajanasunnon ostosta kiinnostuneet asiakkaamme paikallisen osaavan asiantuntijan palveltavaksi”, kuvaa Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Espanjassa toimiva, naantalilaisen Kiviranta Groupin omistama Strand Properties on suomalaisten Sirena ja Anssi Kivirannan yritys. Aiemmin Suomessa BO LKV:n perustajaosakkaina toiminut pariskunta perusti Strand Propertiesin Marbellaan ja Malagaan vuonna 2020.

”Yhteistyön aloittaminen yli välitysliikerajojen on uutta Suomessa. Haluamme Kiinteistömaailman kanssa olla tällaisessa konseptissa suunnannäyttäjinä. Asunnon osto ulkomailta on monelle aivan uusi asia, ja yhä useampi suomalainen on alkanut sitä harkita”, sanoo Strand Properties S.L.:n toimitusjohtaja Sirena Kiviranta.

”Osaamme kertoa asiakkaillemme, miten prosessi Espanjassa eroaa Suomessa totutusta. Strandin välittäjän kanssa voi käydä katsomassa mitä tahansa Aurinkorannikolla myynnissä olevista yli 10000 kohteesta, oli kyseessä sitten käytetty asunto tai uudiskohde. Palvelumme on ostajille maksuton”, lisää Sirena Kiviranta.