Outi Nurmi on saanut leikkimielisen kaksoisolennon, tuuraajaksi on teetetty Pahvi-Outi.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Kenkäkauppa Alina palvelee Uudessakaupungissa tunteella ja taidolla

20 vuotta sitten Outi Nurmi, tämä omien sanojensa mukaan ”hirvittävän yrittäjähenkinen” nainen ryhtyi yrittäjäksi ja kauppiaaksi.  Kenkäkauppa Alina aloitti Uudenkaupungin sydämessä, palvellen oman kaupungin asiakkaita sekä matkailijoita erikoisen suurella valikoimalla.

Nykyään kivijalkaliikettä tukee myös verkkokauppa, tosin pienellä osuudella, sillä henkilökohtainen palvelu vetää asiakkaat liikkeeseen.

– Me emme myy vain hetken muotia tai kertakäyttötavaraa, vaan laadukkaita jalkineita naisille ja miehille.  Kengistämme suurin osa on nahkakenkiä.  Meiltä saa erikoisjalkineet ja laajasta valikoimastamme ja löytyy myös suuria kokoja, luettelee Nurmi.  Inspiraatiota ja näkemystä Nurmi hakee alan messuilta kaksi kertaa vuodessa.  – Emme tuo itse maahan kenkiä, vaan käytämme aina maahantuojia.

Laadukkaiden tuotteiden, laajan varaston ja ihanien uskollisten asiakkaiden lisäksi menestykseen tarvitaan se tärkein, palveluasenne. – Me tunnemme asiakkaamme. Meillä on aina vastassa avulias myyjä ja hymy, Nurmi lupaa.

Alinenkatu 36,
23500 Uusikaupunki
alina@alina.fi
044 704 3553
www.alina.fi
facebook: Kenkäkauppa Alina