Kupittaan keilahallin toimitusjohtaja Kai Hildén
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö Uutiset

Keilailu on erinomainen laji kaikille

Keilailun sanotaan olevan maailman toiseksi vaikein palloilulaji golfin jälkeen, silti se sopii erinomaisesti kaiken ikäisille ja kuntoisille.

– Keilailu on sosiaalinen laji, siinä yhdistyy luontevasti kisaaminen ja yhdessäolo. Kaikki lähtevät samalta viivalta. Palvelumme sopivatkin täydellisesti yritysten kokous- ja virkistyspäiviin, summaa Kupittaan keilahallin toimitusjohtaja Kai Hildén.

Viihde osana keilailua

Visuaalisuus ja äänet tuovat oman lisänsä elämykselliseen keilailukokemukseen.

– Mietimme taannoin mitä uutta voisimme tuoda lajiin. Interaktiivisuus astui meillä mukaan kuvaan ensimmäisenä Suomessa ja nyt meillä on 24 videotykkiä ja 8 kameraa tuomassa efektejä hohtokeilailuun, kertoo Hildén.

Matalan kynnyksen paikka

– Koemme olevamme kaikkien tavoitettavissa. Olemme edullinen vaihtoehto työporukoille ja esimerkiksi koko perheen vapaa-ajanviettoon. Keilailu ei ole siinä mielessä välineurheilua, vaan meille vain tullaan ja tarjoamme kaiken tarvittavan, Hildén tähdentää.

Kiinnostaako kisaaminen työporukalla?

Kupittaan Firmaliigaa keilataan joka toisena torstai-iltana. Joukkueen ei ole pakko olla samasta yrityksestä, vaan perinteiset puulaaki- tai pubjoukkueet voivat myös ilmoittautua. Tärkeintä on osallistuminen, kilpailu ja yhdessäolo. Lue lisää: kupittaankeilahalli.fi

Kupittaan keilahalli, Kupittaankuja 1

Varaa vuorosi verkosta tai soittamalla 020 7870 335