Koulutuksen tavoitteena on saada yrittäjät verkostoitumaan ja kehittämään yritystään.
Uutiset

Kehity, uudistu, verkostoidu – lähde mukaan uuteen Varsinais-Suomen Yksinyrittäjäakatemiaan

Tänä keväänä, toukokuussa, käynnistyy ensimmäistä kertaa Varsinais-Suomen Yksinyrittäjäakatemia. Se on tarkoitettu kaikille yksinyrittäjille, jotka haluavat uudistua ja kehittää itseään ja liiketoimintaansa, kasvattaa bisnestään sekä verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

–Toivoisin, että saisimme Varsinais-Suomen Yrittäjäakatemiaan osallistujia toimialarajoja rikkoen, sillä on rikkaampaa, kun ei olla saman alan toimijoita kaikki, sanoo koulutus- ja osaamisasioiden päällikkö Johanna Vainio Varsinais-Suomen Yrittäjistä.

–Tässä on tavoitteena se, että kehitetään omaan yritystä, ja saadaan ryhmästä siihen uusia näkökulmia, vinkkejä ja ideoita.

Vainio sanoo, että koulutuksessa tärkeää on oman brändin, myynnin, markkinoinnin ja palvelupolun kehittäminen. Kun samalla suoritetaan oppisopimuksessa omaan yritykseen tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, koulutus on yrittäjälle maksuton.

Haku koulutukseen on avoinna nyt, lisätietoja löytyy täältä.

Koulutus alkaa 5. toukokuuta ja se toteutetaan monimuotoisena. Kehittämispäiviä on 12, noin kerran kuukaudessa.  Näiden lisäksi on kolme sparrauspäivää tukemaan omaa kehitystä ja tutkinnon suoritusta. Koulutus sisältää myös itsenäistä opiskelua.  Koulutuksessa on myös kesätauko. Yrittäjäakatemian malli on lähtöisin Uudenmaan Yrittäjiltä. Koulutuskonseptia luotsaa on Opineo Oy. Yksinyrittäjäakatemiaa toteutetaan eri puolilla maata yhteistyössä alueellisten yrittäjäjärjestöjen ja alueen ammatillisen koulutuksen järjestäjän kanssa, Varsinais-Suomessa kumppanina ovat Opineo ja Raseko.