Heli Järvelä, Kauppakeskuspäällikkö
Uutiset

Kauppakeskus Skanssin myynti kasvoi yli 4 %

Kauppakeskus Skanssin liikkeiden yhteenlaskettu kokonaismyynti oli vuonna 2023 129,4 miljoonaa euroa, joka on yli 4 % vuoden takaista parempi. Kävijämäärä pysyi 3,6 miljoonassa vuoden 2022 tapaan.

Skanssissa avautui vuoden 2023 aikana uusia liikkeitä ja ravintoloita: Elias Döner Kebab, Synsam, Tempur, Reuseful, ONLY ja Cutters.  

– Vuosi 2023 oli Skanssille uusiutumisen vuosi. Uusimme brändimme ja uudistimme nettisivumme uuden brändi-ilmeen mukaiseksi. Skanssin brändilupaus Sukkelampaa shoppailua antaa asiakkaille lupauksen vaivattomasta asiointikokemuksesta. Skanssi haluaa olla hyvin saavutettava, vaivaton ja läheinen kauppakeskus asiakkaillemme. Meillä on myös aikaa henkilökohtaiselle palvelulle, kertoo Kauppakeskus Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä.

– Vuonna 2023 avatuista liikkeistä ONLY on yksi kolmesta koko Suomessa olevista ONLY-liikkeistä. Second-hand liike Reuseful puolestaan tarjoaa konseptillaan ainutlaatuisen kattauksen käytettyjä, laadukkaita huonekaluja ja vaatteita. On hienoa tarjota asiakkaille sellaista, mitä muualta ei löydy, jatkaa Järvelä.

Skanssi täyttää huhtikuussa 15 vuotta

Kauppakeskus Skanssi täyttää 17.4.2024 15 vuotta.

–  Kauppakeskuksemme on päässyt jo hyvään teini-ikään. Juhlistamme syntymäpäivää viikolla 16 huipentuen perjantai-illan Late Night Shopping -tapahtumaan. Tänä vuonna haluamme tarjota asiakkaillemme jotain sellaista, mitä ei ole vielä ennen nähty tai koettu, lupaa Järvelä.