Uutiset

Jappis luotsaa Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehteä

– Tavoitteemme on auttaa varsinaissuomalaisia yrittäjiä ja yrityksiä menestymään. Näen, että Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti on oiva täydennys toimintaamme, kertoo Jappiksen toimitusjohtaja Janne Siljamäki.

Jappis on vastannut viime vuoden elokuusta alkaen perinteikkään Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden kustantamisesta, sisällöntuotannosta ja mediamyynnistä sekä lehden verkkoliiketoiminnasta. Lehden päätoimittajana toimii pitkän uran viestintäalalla tehnyt Heli Nieminen. Kokonaisuutta tehdään tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa.

– Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdellä on arvostettu asema yrittämisen ja elinkeinoelämän asiantuntijana. Maakunnassa tarvitaan osaavaa yrittäjämediaa nyt ehkä enemmän kuin koskaan ennen, sanoo Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Hanna Munter.

Varsinais-Suomen Yrittäjä on kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä tabloid-lehti, joka jaetaan jokaiseen toimipaikkaan Varsinais-Suomessa. Sen lukijat ovat yritysten ja julkisen sektorin päättäjiä. Printin lukijoita on noin 80 000 kuukaudessa ja lehden nettisivuilla on kuukaudessa jopa yli 100 000 kävijää. Lehden uutiskirje tavoittaa viikoittain kymmeniätuhansia varsinaissuomalaisia.