Hippu proteiiinihiutale on helppo ja maukas lisättäväksi jugurtin ja smoothieiden ja puurojen päälle.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Hyvää, terveellistä ja läheltä – Vihreä härkä kotimaiset kasviproteiinituotteet

Haluaisitko löytää hyvän, vähärasvaisen proteiinilähteen, joka on lisäksi kotimainen ja ekologinen sekä järkevän hintainen? Proteiinipasta ja Hippu proteiinihiutale ovat lähiruokaa, ja niiden syöminen tekee hyvää sekä ihmiselle että ympäristölle.

Varsinaissuomalainen Vihreä Härkä -yritys on kehittänyt markkinoille lukuisia tuotteita, joissa hyödynnetään kasviproteiinia. Yrityksen suosituimmat tuotteet ovat normaalin pastan tapaan käytettävä proteiinipasta, jossa on saman verran proteiinia kuin lihassa, ja uusi proteiinihippu, jota voi ripotella esimerkiksi jugurtin tai puuron päälle.

–Hippu proteiiinihiutale on helppo ja maukas lisättäväksi jugurtin ja smoothieiden ja puurojen päälle, miksei salaattiinkin ja leivontaan, kertoo Vihreä Härkä -yrityksen perustaja, yrittäjä Juha Pekka Aikola.

–Proteiinipastasta taas saa samalla kertaa proteiinia ja kuitua, mutta tuotteessa ei yhtään rasvaa.

Aikolan tuotteiden raaka-aineena on kotimainen härkäpapu, jota viljellään Kalannissa. Vihreä Härkä toimittaa härkäpapua myös kovaan suosioon nousseeseen, tänä syksynä lanseerattuun Fallero-pyörykkään. Yhteistyö Falleron luoneen Kuori-ravintolan yrittäjän kanssa on jatkunut jo pitkään.

–Tämä tuote on mainio esimerkki siitä, miten yrittäjät ovat yhdessä enemmän kuin yksinään, Aikola sanoo.

Aikola näkee, että kasviproteiinituotteissa on tulevaisuudessa valtavasti potentiaalia. Yksi osoitus siitä on se, että Vihreä Härkä -proteiinipasta pääsi tänä syksynä myyntiin Prismoihin valtakunnallisesti. Yrityksen tuotteita on myynnissä myös K-ryhmän kaupoissa, Ruohonjuuressa ja yrityksen omassa verkkokaupassa.
Valikoimaan kuuluu myös muun muassa härkäpapujauhoa ja -rouhetta.

vihreaharka.fi
Seuraa Facebookissa ja Instagramissa!

Juha-­Pekka Aikola
Puh. 045 124 7900
jp@vihreaharka.fi