Vasemmalta Gunilla Danielsson, Mikael Lindholm, Heidi Näsman, Peter Ekblad, Casandra Weckroth, Sverker Karlsson, Sebastian Lindberg, Rabbe Holmberg.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Hyvä syy kaikille tulla 14.10. käymään Paraisilla! Turunmaan Kiinteistöt Oy 30 vuotta!

Paraisilla toimiva Turunmaan Kiinteistöt Oy juhlii 30-vuotista taivaltaan perjantaina 14.10., jolloin Paraisten keskustan uudistetussa liikekiinteistössä tarjotaan kahvia ja grillataan makkaraa. Tapahtumassa ovat mukana Åbo Underrättelser ja paikallislehti Paraisten Kuulutukset, joiden toimitukset sijaitsevat samassa liikekiinteistössä. Toimitusjohtaja Rabbe Holmberg kertoo, miten kiinteistönvälittäjänä on pärjätty tuhansien saarien Turunmaalla.

Holmbergin mukaan Turun- maan Kiinteistöt Oy:n menestys on syntynyt kovalla työllä. Saaristossa työskentely on aivan erilaista kuin mantereella. Ei ole helppoa tehdä näyttöjä ympäri saaristoa, missä ajellaan veneillä satoja kilometrejä säällä kuin säällä.

  • Me osaamme työmme ja viihdymme täällä hyvin. Jaamme asioita ja keskustelemme paljon iloisessa ilmapiirissä. Olemme reiluja ja tasapuolisia toisillemme ja asiakkaillemme, Holmberg kertoo osaavan henkilökuntansa luontevasta otteesta antoisaan työhönsä.

Vuosi sitten Holmberg osti Paraisten keskustasta liikekiinteistön, remontoi sen, ja nyt tiloissa on toistakymmentä muutakin yritystä. Myös Turunmaan Kiinteistöjen isännöintipalvelut toimivat samassa osoitteessa. Omat liike- tilat mahdollistavat yrityksen kasvun jatkossakin. Nykyään isännöintipalveluja tehdään kolmen ja kiinteistönvälitystä viiden henkilön voimin, sillä saaristokohteiden kysyntä on kovaa.

  • Tällä hetkellä asiakkaat haluavat hyvin varustellun omakotitalomaisen ja uudehkon vapaaajan asunnon nykyaikaisin mukavuuksin. Etätyömahdollisuus ja energiaratkaisut ovat tärkeitä.

Markkinointi Internetin välityksellä on kansainvälistä, minkä takia saaristokohteita kysytään ulkomailta saakka. Enimmäkseen Sveitsistä, Saksasta, Ranskasta ja USA:stakin.

  • Suomalaisia asuu paljon eri puolilla maailmaa. Monet haluavat sen verran kotimaata jalkojensa alle, että saavat edes kesäpaikan Suomesta.

Rabbe Holmbergille edistyksellinen liiketoiminta on tärkeää. Se tarkoittaa yrityksen jatkuvaa kehittämistä sekä digitaalisuutta, missä on oltava mukana. Kasvua on tavoiteltava koko ajan.

  • Tärkeintä on henkilökunnan kouluttaminen ja ammattitaidon kehittäminen. Pitää hioa osaamista ja on otettava käyttöön hyviä menetelmiä koko ajan. Myös työvälineiden, kuten veneiden, joilla käydään kohteissa, on oltava laadukkaita ja turvallisia.

Turunmaan saariston vetovoima on Rabbe Holmbergin mukaan ainutlaatuinen, luonto ja sen kauneus ovat ne tärkeimmät.

  • Alueen palvelut ovat todella hyvät satamia ja kulkuyhteyksiä myöten. Turku on lähellä, missä monet asukkaat käyvät työssä. Talvikin on lyhyt ja leuto, mutta paljon rauhallisempi. Silloin voi kalastella ja harrastella, Rabbe Holmberg kehaisee ja toivottaa kaikki tervetulleiksi 14.10. Paraisille.

Turunmaan Kiinteistöt Oy LKV Rantatie 24
21600 Parainen
puh. 040 557 4024

rabbe.holmberg@turunmaankiinteistot.fi

www.turunmaankiinteistot.fi