Irina Vanhatapio
Uutiset Nimitykset

Henkilöstöliiga nimitti uudet toimitusjohtajat Turkuun ja Tampereelle

Varsinais-Suomesta ponnistava Henkilöstöliiga on vakiinnuttanut toimintansa Etelä-Suomen kasvukeskuksissa, Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Turun toimipiste ylsi historiansa parhaaseen myyntiin ja vuonna 2019 perustetut toimipisteet Tampereelle ja Vantaalle ovat osaltaan nostaneet yhtiön uuteen ennätykseen liikevaihdossa. Vuodelle 2021 kirjataan liikevaihdoksi 6,5 M euroa, jossa kasvua on 25 % verrattuna vuoden takaiseen liikevaihtoon. 

Turkuun ja Tampereelle nimitetty uudet toimitusjohtajat

Henkilöstöliigan Turun ja Tampereen toimipisteisiin on nimetty 1.1.2022 uudet toimitusjohtajat: Henkilöstöliiga Turku Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Irina Vanhatapio, joka on työskennellyt pitkään Henkilöstöliigassa myyntijohtajana. Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty nuoren polven HR-ammattilainen, KM Aleksi Hyytinen.

Henkilöstöliigan perustaja, yrittäjä Matti Mastokangas jatkaa työtään emoyhtiössä Henkilöstöliiga Oy:ssä, tukien Henkilöstöliigan kasvutarinaa. Emoyhtiöön on keskitetty toimipisteiden hallinto- ja palkkapalvelut, markkinointi ja kehittäminen.

Aleksi Hyytinen

Henkilöstöpalveluyritysten rooli kasvussa rekrymarkkinoilla

Työvoimapulan jyllätessä henkilöstöpalveluyritysten asiantuntemusta tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin: henkilöstöpalveluyrityksillä on valmiit, laajat kontaktiverkostot sekä työpaikkoja tarjoaviin yrityksiin että työntekijöihin. Henkilöstöpalveluyritysten rooli on perinteisesti korostunut lyhyissä työsuhteissa, ns. ”keikkatöissä”, jossa ne auttavat yrityksiä löytämään työntekijöitä esimerkiksi sesonkeihin tai sairaslomien sijaisiksi. Nykyisin myös monet vakituiset rekrytoinnit hoidetaan henkilöstöpalveluyrityksen kanssa. Henkilöstöliiga vastaa näihin molempiin, sekä lyhyisiin että pitkäaikaisiin henkilöstöresursoinnin tarpeisiin.

”Toteutamme perheyrityksenä alkuperäistä ja hyväksi todettua toimintatapaamme, jossa tärkeimpiä arvoja ovat pitkäjänteisyys ja luotettavuus. Haluamme toimia henkilöstöpalvelun aitona kumppanina kaikille asiakkaillemme: se mitä luvataan, siitä pidetään kiinni,” toteaa yrittäjä Matti Mastokangas.

“Olen äärettömän tyytyväinen, että pari vuotta sitten aloitettu laajamittainen liiketoiminnan kehitystyö näkyy nyt konkreettisesti tuloksisissa sekä asiakastyytyväisyyden kasvussa”, toteaa Henkilöstöliigan kehitysjohtaja Piia Savolainen.  

Matti Mastokangas jatkaa lisäksi: ”Liikevaihtomme kovan kasvun takana on myös sinnikästä työntekoa ja joukkuehenki. Uskon vahvasti siihen, että hyvä yhteishenki heijastuu myös liiketoiminnan positiivisena tuloksena.”

Vuonna 2006 perustettu Henkilöstöliiga Oy on yksi Etelä-Suomen vahvimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Henkilöstöliiga Oy:lla on kolme tytäryhtiötä: Henkilöstöliiga Turku Oy, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy ja Henkilöstöliiga Uusimaa Oy.