Juha ja Anita Hedman.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

HedCo Oy – testattua ja tuloksiin pohjautuvaa sparrausta

Kun Anita Hedman 10 vuotta sitten yhdessä aviomiehensä Juha Hedmanin kanssa perusti yrityksen, sen keskiössä olivat koulutus-, psykoterapia- ja työnohjauspalvelut yrityksille.

Heidän taustansa psykoterapiassa ja taloustieteissä ovat luja ammatillinen pohja johtaa yritystä, joka tänä päivänä keskittyy tiedolla ja taidolla johtamisen valmennuksiin.

– Kaikki valmennuksemme pohjautuvat testattuun tietoon. Olemme toimineet vuosia isojen yhteisöjen parissa ja keränneet dataa, sillä kehittämiseen tarvitaan dataa. Tämä kaikki data on luovutettu myös yliopistolle perustutkimuksen käyttöön, Juha Hedman kertoo.

Yhteenkuuluvuus, luottamuksellisuus, osallistaminen. Nämä ovat sanoja, joita Anita Hedman luettelee, pohtiessaan, miten kuvailisi yksinkertaisesti yrityksen tavoitteita. – Me yhdessä asiakkaamme, eli usein yritysjohdon kanssa, teemme suunnitelman kehittämisprojektista. Asiakkainamme ovat tavoitteelliset yritykset ja johtajat. Vaikka alallamme kilpailu on vuosien saatossa kasvanut, niin tarve palvelulle ja meidän osaamisellemme on kasvanut vielä enemmän, hän uskoo.

Tällä hetkellä asiakkaita on koko Suomessa, etelästä pohjoiseen.

Yritys on kasvuhakuinen ja ulkomailta tullut kiinnostus antaa aihetta laajentaa konseptia maailmalle. Juha Hedmanilla on lukuisia kansainvälisiä julkaisuja ja niiden kautta tulleiden kontaktien avulla laajentuminen on hyvinkin mahdollista.

– Suomalaista lahjomattomuutta on helppo myydä, meihin on kova luottamus maailmalla, hän vakuuttaa.

HedCo Oy

juha.hedman@hedco.fi

050 356 7138

www.hedco.fi