Finnkino Luxe Myllyssä on kuusi salia ja 450 asiakaspaikkaa.
Uutiset

Finnkinon uusi elokuvateatteri avautuu Myllyyn toukokuussa

Pohjoismaiden ensimmäinen Finnkino Luxe -elokuvateatteri avataan kauppakeskus Myllyssä 6. toukokuuta.

Finnkinon teatteripäällikkö Kari Korhosen mukaan rakentaminen on edennyt koko hankkeen ajan aikataulun mukaan ja pian päästään jo aloittamaan salien ja konehuoneiden viimeistely.

–Tähän asti Luxe-mukavuuksista on voinut nauttia vain yksittäisissä saleissa Helsingin Itiksessä ja Oulun Plazassa, joten kokonaisen Luxe-teatterin suunnittelu ja toteutus on ollut hieno projekti, kertoo Korhonen.

–Viimeisimpien rajoitusten päätyttyä ihmisten patoutunut kaipuu elokuvaelämyksiin on näkynyt kysynnän kasvuna Turun seudulla. Uuden Luxe-teatterin avautuminen Raision Myllyyn tulee siis juuri oikeaan hetkeen, iloitsee Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila.

Luxe-konsepti tarkoittaa muhkeita tuoleja, ruokatarjoilua sekä huipputason esitystekniikkaa. Aikaisemmista Finnkinon elokuvateattereista poiketen Luxe Myllyn kaikissa kuudessa salissa on kallistuvat recliner-istuimet, joissa on runsaasti jalkatilaa. Tuoleissa on myös sivupöydät, joihin voi laittaa leffaeväät.

Finnkino Luxe Myllyssä on kuusi salia ja 450 asiakaspaikkaa. Ykkössalista löytyvät iSense-konseptiin kuuluvat 4K-projektorit, jättimäinen valkokangas ja Dolby Atmos -äänentoisto.