Ekisähkö tekee sähkötöitä esimerkiksi keittiöihin.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Ekisähkö – ammattitaitoisia sähköasennuksia vuosien kokemuksella

Työn laatu ja turvallisuus ovat avaintekijöitä Ekisähkön sähköasennuspalveluissa. Asentajien vuosien kokemus mahdollistaa asiantuntevan palvelun, jossa korostuvat erityisesti luotettavuus, turvallisuus, palveluhenkisyys ja tietotaito.

Ekisähkön historia yltää vuoteen 1991, jolloin nykyinen perheyritys on saanut alkunsa. Tämän vuoden alusta Ekisähkö on muuttanut uusiin ja isompiin toimitiloihin Itäharjulle Tierankadulle. Ekisähkön toimitusjohtaja Ville Rouhiainen kertoo, että tavoitteena oli pysyä lähellä vanhaa toimipistettä.

–Alueen etuja ovat keskeinen sijainti ja hyvä saavutettavuus yrityksemme asiakaskunnalle, kertoo myynti- ja ostoreskontrasta vastaava Anna Aro.

Muutto uusiin tiloihin toi Ekisähkölle entistä toimivammat ja laajemmat tilat. Muutto käynnisti muitakin yrityksen uudistamishankkeita, kuten työnhallintajärjestelmän muutokseen, joka tehosti toimintaa selkeästi. Lisäksi kehitystyötä tehdään asiakas- ja asennuspalvelun nopeuden tehostamiseksi koko ajan.

Vakiintunut asema markkinoilla

Ekisähkö on saavuttanut vakiintuneen aseman Turun seudulla. Yrityksellä on tasaisesti kotitalous-, taloyhtiö-, yritys- kuin myös teollisuusasiakkaitakin.

Ekisähkö on monipuolinen ja palveleva yritys, joka hoitaa kattavasti sähkötöitä aina pienistä asennuksista laajoihin kokonaisuuksiin. Asennustöissä korostuvat toiminnan laatu, turvallisuusmääräysten noudattaminen ja asiakaslähtöisyys.

Ratkaisuja asiakkaiden mahdollisiin haastavampiin ongelmiin haetaan yhdessä, ja yrityksen sisällä tietotaito vaihtuu työntekijöiden sekä johdon kesken aktiivisesti. Pitkän kokemuksen tuoma erityisosaaminen auttaa ratkaisemaan hankalatkin tilanteet.

Katse tulevaisuuteen

–Ekisähkön tulevaisuudennäkymät ovat hyvät, kertoo Rouhiainen. Koronapandemian alettua työt lisääntyivät, kun kotitalouksiin tilattiin entistä enemmän esimerkiksi poreammeasennuksia ja muita kotiin tehtäviä sähkötöitä. Koronalla oli siis positiivinen vaikutus Ekisähkön tilauskirjaan.

Vuosi 2022 näyttää yritykselle mukavan kiireiseltä, ja asennustöitä riittää tasaisesti ympäri vuoden. Kovin sesonki on yleensä kesälomien jälkeinen syksy tammikuulle saakka.

Yksi konkreettinen haaste yritykselle on kokeneiden ja osaavien asentajien löytäminen. Tavoitteena on saada palkattua kaksi kokenutta asentajaa lisää, jonka jälkeen Ekisähköllä asennuksia on tekemässä kymmenen osaavaa ja ammattitaitoista tekijää.

Ekisähkö Oy
Tierankatu 8
20520 TURKU

02 212 4100

ekisahko.fi

Ekisähkön asentama autolataus taloyhtiön parkkihalliin.