Kansainvälistä laatua kaikkiin tilaisuuksiin
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Divet Show by Marko Vainio 20 vuotta
-Kansainvälistä laatua kaikkiin tilaisuuksiin

Taiteilija Marko Vainio on aloittanut näyttävän lavashown tekemisen 20 vuotta sitten.
Esitykset ovat yhdistelmä stand up -komiikkaa, musiikkia, imitaatiota ja sykähdyttävää visuaalista elämystä.
Tilaisuuden koosta tai yleisön määrästä riippumatta aina on luvassa korkeatasoinen ja äärimmäisen viihdyttävä show.
Vainio itse kutsuu itseään mieluummin impersonaattoriksi kuin drag-artistiksi. Hahmoja hänen henkilögalleriassaan on lähes sata.
Vainio kertoo räätälöivänsä kaikki esityksensä tilaajaa herkällä korvalla kuunnellen. Näin jokainen show iskee parhaiten kohdeyleisöön.

Tässä työssä on oltava ajan hermolla ja kartalla ketkä henkilöt ovat milloinkin pinnalla, kahvipöytäkeskusteluissa ja otsikoissa.
Kestosuosikkeja kuten Paula Koivuniemeä ja Céline Dionia toivotaan edelleen aina ja ne ovat myös itselleni rakkaita hahmoja.
En kaihda tuoda lavalle myöskään politiikan henkilöitä. Sehän on ikiaikainen tapa tehdä huumoria. Tällä hetkellä esimerkiksi Sanna Marin keimailee mukana, Vainio vinkkaa.

Mikäli haluat tehdä asiakkaisiisi vaikutuksen laadukkaalla ohjelmalla tai tarjota henkilökunnalle elämyksiä, niin tässä on takuuvarma ohjelmanumero!

Marko Vainion Divet Show työllistää suoraan ja välillisesti useita ammattilaisia. Tuottaja, tanssijat ja ompelijat tekevät yhdessä töitä, jotta ohjelman taso, loisto ja kokonaisvaltainen elämys säilyy tuoreena ja viihdyttävänä vielä vuosikymmeniä eteenkin päin.

Divet Productions

Marko Vainio

info@divetshow.com

050 494 8641