Ota sitoumuksetta meihin yhteyttä niin kerromme lisää!
Yritysvideot, kaupallinen yhteistyö

Advance Team: Yrityskauppa- ja Corporate Finance PLUS -palvelut

Yrityksissä tehdään paljon suunnitelmia liittyen esimerkiksi strategiaan, budjetteihin ja markkinointiin. Omistajanvaihdosta ei kuitenkaan suunnitella samassa laajuudessa, vaikka se tapahtuu väistämättä jokaisessa yrityksessä ennemmin tai myöhemmin. Advance Teamin yrityskauppaprosessi sisältää vaiheet yrityskaupan valmisteluista kaupan päättämiseen. Ota luottamuksellisesti yhteyttä, niin keskustellaan yrityksesi tilanteesta.

Saat sujuvan palveluprosessin. Vuosien kokemuksen ansiosta palveluprosessimme on tarkkaan hiottu toimivaksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi, joka räätälöidään jokaisen yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Yrityksen arvonmääritys on ensimmäinen askel kohti yrityskauppaa

Advance Teamin yrityskauppaprosessi aloitetaan valmisteluista, jotka kattavat mm. yrityksen laajan arvonmäärityksen, jota kutsumme Myytävyysanalyysiksi. Myytävyysanalyysi on kattava läpileikkaus yrityksen tilanteesta, jossa

  • perehdytään yrityksen liiketoimintaan
  • kartoitetaan ydinosaaminen
  • selvitetään kannattavuuden perusteet
  • tehdään kilpailijakartoitus
  • annetaan asiantuntijan näkemys yrityksen arvosta
  • annetaan arvio yrityksen myytävyydestä
  • lasketaan veroseuraamukset yrityskaupasta

Kerromme myös yrityskaupan toteuttamisvaihtoehdot sekä suosituksen, miten asiassa tulisi edetä. Lopputuloksena on selkeä kirjallinen raportti, joka käydään tilaajan kanssa henkilökohtaisesti läpi.

Myytävyysanalyysi raportoinnin jälkeen teemme toimeksiantosopimuksen yrityksen myynnistä, jossa sovitaan tarkasti työnjako sekä hinnoittelu.

Tämän jälkeen teemme myyntiesitemateriaalin myytävästä yrityksestä ja lähdemme aktiivisesti etsimään ostajaehdokkaita ja kontaktoimme heitä. Sopivan ostajan löydyttyä aloitamme neuvottelut ja viimeistelemme yrityskaupan.

Advance Team toimipisteet:

Tuureporinkatu 8, 20100 Turku

Kalevankatu 6, 00100 Helsinki

 Hämeenkatu 14 C 25, 33100 Tampere

Mariankatu 14 B 10, 15110 Lahti

P. 040 531 3760

info@advanceteam.fi

www.advanceteam.fi