Accountor on ostanut turkulaisen Arol Financen. Kuvituskuva.
Uutiset

Accountor ostaa turkulaisen Arol Financen

Talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä konserni Accountor vahvistaa edelleen asemaansa valtakunnallisena taloushallinnon palveluntarjoajana ja on kasvustrategiansa mukaisesti ostanut 1.4.2022 turkulaisen Arol Financen.

Arol Finance on tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan yksinomaan sähköisesti Netvisor-ohjelmistolla. Yrityskaupalla Accountor vahvistaa erityisesti sähköisen taloushallinnon osaamistaan sekä kyvykkyyttään tarjota palveluitaan Procountor-ohjelmistonsa lisäksi myös muilla asiakkaidensa suosimilla ohjelmistoilla

”Tämä yrityskauppa tukee kasvustrategiaamme ja on meille strategisesti tärkeä. Toimialamme murros vaatii jatkuvasti syvenevää digitalisaatio-osaamista. Olemme jo usean vuoden ajan investoineet vahvasti asiakaslähtöisiin palveluprosesseihin, sekä niitä tukevaan moderniin teknologiaan ja automaatioon. Jatkamme niiden vahvistamista nyt yhdessä Arolin ammattilaisten kanssa. Tavoitteemme on olla toimialamme suunnannäyttäjä myös tulevaisuudessa ja ennen kaikkea auttaa jokaista asiakasyritystämme menestymään”, sanoo Accountorin toimitusjohtaja Niklas Sonkin.

Arol Financen nykyiset asiakkaat hyötyvät saman tien Accountorin merkittävästä HR:n erikoisosaamisesta, yli tuhannen talous-, palkka-, HR- ja lakiosaajaan verkostosta sekä kansainvälisistä palveluista.

”Olemme kasvaneet yhdeksi digitaalisen taloushallinnon, Netvisor-osaamisen ja taloushallinnon tehostamishankkeiden kärkitoimijaksi Suomessa. Nyt on tullut aika palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmin resurssein ja alan moderneimmalla palvelukokonaisuudella. Accountor on strategiansa mukaisesti keskittynyt kehittämään digitaalisten palveluiden valikoimaa ja Netvisor-osaamista, joten yhteiselle tulevaisuudelle löytyi selkeät perusteet nopeasti”, kertoo Arol Finance Oy:n toimitusjohtaja Ari Mäkinen.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 238 M€.