Klikkaa videoon.
Yritysvideot, kaupallinen yhteistyö

KOKOUS- JA VIRKISTYSPÄIVÄ MEREN RANNALLA

Lemon kartanon historiallisessa miljöössä Ala-Lemussa vietät kokouksen ja virkistyspäivän meren läheisyydessä ja luonnonrauhassa. Rantaan voit lipua tyylikkäästi vaikkapa omalla veneellä tai järjestetyllä kuljetuksella.

Tiloja on niin pienemmille kokouksille, kuin suurempaan virkistyspäiväänkin ja ulkoaluetta riittää! Suuremmatkin koulutustilaisuudet onnistuvat mainiosti ja ryhmän on tarvittaessa helppo vetäytyä pienempiin tiimeihin työskentelemään alueelle.

Päiväkokouksissa käytössä projektori, valkokangas sekä äänentoisto. 
Talliravintolassa on kaksi kabinettia pienemmille tilaisuuksille ja pääsalissa tilat jopa 100 hengen kokoukseen.


Ala-Lemun kartanon suuret salit ja pienemmät huoneet virittäytyvät  kokouskäyttöön ja käytössä on myös puutarha pöytineen. Kartanossa voi tarvittaessa myös yöpyä.

Lemonranta (lemonranta.fi) on Ala-Lemun kartanon ranta-alue, jossa vanhan rantasaunarakennuksen lisäksi on vuoden -22 joulukuussa valmistunut erikoinen hirsinen, puulämmitteinen laiturisauna. Molempiin saunoihin mahtuu n. 30 henkeä. Tämän lisäksi rannasta löytyy makeanveden allas sekä porepalju. 

Terassitilan Café Lemossa on tilaa 50 hengen tilaisuuteen ja käytössä on sekä kaasu- että terassitilan huuvagrilli. Rannassa voi järjestää vaikka oman piknik-päivän virallisen ohjelman oheen. Catering järjestyy toiveiden mukaan. Kerro toiveesi ja räätälöidään yhdessä onnistunut kokous- ja virkistyspäivä!”

LEMONRANTA | Lemonranta.fi

info@alalemunkartano.fi
040 653 5149
Lemuntie 242 20760 KAARINA