1KOMMA5° Suomi ansaitsi arvostetun “Vuoden Asentaja” -palkinnon Suomessa toista vuotta peräkkäin.
Uutiset

1KOMMA5° Suomi ansaitsi arvostetun “Vuoden Asentaja” -palkinnon Suomessa toista vuotta peräkkäin

EUPD Researchin myöntämä tunnustus vahvistaa 1KOMMA5°:n johtajuuden 15 000 asentajan joukossa Euroopassa. Suomessa yritys on ainoa, joka on saanut tällaisen tunnustuksen.

1KOMMA5°, Euroopan johtava uusiutuvan energian startup-yritys, on palkittu ensimmäisellä sijalla Euroopan 30 parhaan asentajan joukossa EUPD Researchin toimesta. Suomessa 1KOMMA5° Suomi on saanut myös “Vuoden Asentaja” -sertifikaatin, ja on ainoa aurinkoenergia-alan yritys maassa, joka on saanut tämän arvostetun tunnustuksen toista vuotta peräkkäin.

EUPD Research on yli 20 vuoden ajan tehnyt aktiivisesti yhteistyötä lukuisten asentajien kanssa eri puolilla Eurooppaa ymmärtääkseen heidän vaatimuksiaan ja käytäntöjään asennusten laadusta. He tuottavat raportteja markkinoiden parhaista käytännöistä ja osallistuvat aktiivisesti teollisuuden keskusteluihin parantaakseen aurinkoenergia-alan laatua Euroopassa.

Vuoden 2024 raportissa organisaatio teki laajan tutkimuksen, johon osallistui noin 15 000 asentajaa eri puolilta Eurooppaa, ja asetti 30 parasta asentajaa järjestykseen useiden tekijöiden, kuten kertyneiden asennettujen järjestelmien, maantieteellisen kattavuuden ja tuoteportfolion monipuolisuuden perusteella. “Market Leadership Study Europe” -raportti, joka kattaa 295 sivua, tarjoaa perusteellisen analyysin asuinrakennusten aurinkosähkömarkkinoista 13 keskeisessä Euroopan maassa, mukaan lukien Saksa ja Alankomaat. Tämä raportti tarjoaa korvaamattomia näkemyksiä markkinatrendeistä, teknologisista edistysaskeleista ja asiakaspreferensseistä, auttaen sidosryhmiä strategisessa päätöksenteossa ja kasvusuunnittelussa.

1KOMMA5° Suomelle myönnetty sertifikaatti vahvistaa paitsi yrityksen sitoutumisen laadukkaisiin asennuksiin ja aurinkoenergia-alan edistämiseen Suomessa, myös yrityksen erinomaisuuden, sitoutumisen parantaa asennusstandardeja ja vahvistaa sen asemaa luotettavana toimijana. Vuonna 2021 Hampurissa, Saksassa, perustettu 1KOMMA5° on kasvanut nopeasti yhdistämällä orgaanista laajentumista ja strategisia yritysostoja. Yrityksellä on nyt noin 280 000 asennettua komponenttia, ja se palvelee noin 100 000 asiakasta useilla markkinoilla, mukaan lukien Saksa, Ruotsi, Suomi, Tanska, Alankomaat, Espanja ja Australia. Toimien yli 75 toimipisteessä noin 2 200 työntekijän voimin, 1KOMMA5° tähtää saavuttamaan 10 miljardin euron vuotuisen myyntitavoitteen vuoteen 2030 mennessä.