Capful ja Taitotalo yhdistävät voimansa
Uutiset

Capful ja Taitotalo yhteistyöhön: Uutta lisäarvoa tulevaisuuslähtöiseen johtamiseen

Capful ja Taitotalo yhdistävät voimansa tarjotakseen yrityksille ja organisaatioille syvällistä ymmärrystä toimintaympäristön kehitysmahdollisuuksista. Organisaatiot saavat nyt vahvaa tukea kyvykkyyksien kehittämiseen ja johtamiseen tulevaisuuslähtöisesti.

Yritykset ja julkiset organisaatiot tarvitsevat kykyä ennakoida toimintaympäristön kehitystä, tunnistaa uusia toimintamahdollisuuksia ja uudistaa toimintaansa kannattavasti. Osana strategista johtamista tarvitaan tulevaisuuslähtöistä osaamisen johtamista.  

Ennakointityöllä ja strategiaprosessin vaihtoehtolähtöisellä fasilitoinnilla voidaan pohjustaa ennakoivampaa päätöksentekoa. Tämä edistää systemaattista tulevaisuuslähtöisen osaamisen rakentamista. 

Capful ja Taitotalo tarjoavat nyt yhdessä vahvan asiantuntemuksensa ja laadukkaat menetelmät tulevaisuuslähtöiseen kehittämiseen ja johtamiseen. Luomme syvällisen ymmärryksen tulevaisuuden toimintaympäristön vaihtoehtoisista kehityspoluista eli skenaarioista. Siten tuemme uudella tavalla organisaatioiden osaamisten ja kyvykkyyksien tulevaisuuslähtöisessä johtamisessa. 

Asiantuntijamme auttavat johtoa saamaan otteen muuttuvasta toimintaympäristöstä, tekemään laadukkaita strategisia päätöksiä, fokusoitumaan olennaiseen ja varmistamaan osaamisen kehittämisen tuloksellisuuden ja tulevaisuuslähtöisyyden.  

Capful on tukenut asiakkaitaan, kuten kuntia, elinkeinoyhtiöitä ja yrityksiä tulevaisuuslähtöisessä uudistumisessa, johon sisältyy muun muassa ennakointi- ja strategiatyötä sekä strategisten kyvykkyyksien ja osaamisten jäsentämistä strategian pohjalta. Taitotalossa on vahva osaaminen ja pitkät perinteet ammattilaisten osaamisen kehittämiseen strategialähtöisesti.