Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

10-vuotias Vaski Sähkö on kylmäsähkön asiantuntija

Vaski Sähkö hoitaa vaativatkin sähköasennukset sekä yrityksille, yksityisille että julkiselle sektorille.
Laajasti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella toimiva yritys on erikoistunut kylmäsähköjen asennuksiin.
Kylmätilojen sähköistysten lisäksi yritys asentaa ja sähköistää kauppojen ja elintarvikkeiden tuotantotilojen kylmiöitä sekä kylmäsäilytystiloja. Valtaosa asiakkaista on yrityksiä.
-Palvelumme perustana ovat täsmällisyys, luotettavuus ja ammattilaisen työjälki. Meillä on pitkä kokemus sähköalalta ja tartumme mielellämme haastaviin toimeksiantoihin, kertoo yrittäjä Henri Saloma.
–Esimerkiksi kauppojen sähköistykset ovat haastavia, sillä kauppa on yleensä samana aikaan auki, ja työssä pitää sovittaa yhteen useiden eri toimijoiden aikataulut, Saloma sanoo.
Saloman perustama Vaski Sähkö täyttää tänä syksynä 10 vuotta. Kylmäsähkötöiden lisäksi yritys hoitaa uudiskohteiden sähköistyksiä sekä erilaisten tuotantotilojen ja varastojen sähkötöitä ja -asennuksia.
–Saamme usein kiitosta siitä, että hommat on hoidettu sovitusti ja aikataulut ovat pitäneet. Se on meille tärkeä asia, Saloma sanoo.
Vaski Sähkön referenssikohteina on muun muassa vapaa-ajan asuntoja ja omakotitaloja, marjatilan tuotantohalli, hoivakoti Uudessakaupungissa ja päiväkoti Turussa, Arctic Milkin pakastevarasto ja kylmähuoneet sekä Citymarket Nummelan kylmäsähkötyöt.
Kylmäsähköön keskittyneitä yrityksiä on Suomessa varsin vähän. Vaski Sähkö työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä, mutta töitä riittäisi suuremmallekin tekijäjoukolle.
–Osaavista työntekijöitä on tällä hetkellä valtava pula. Palkkaisin heti 1-2 työntekijää lisää, jos sopivat löytyisivät.

Vaski Sähkö Oy
Salontie 360
23800 Laitila
044 505 9551
henri.saloma@vaskisahko.fi
www.rapsas.fi