Uutiset

Yrittäjyys ja Markkinointi -tapahtuma syyskuussa Turun Logomossa


Turkulainen Intoo Koulutus tuo Turkuun kaksi mielenkiintoista puhujavierasta syyskuussa toteutettavaan Yrittäjyys ja Markkinointi-tilaisuuteen.

Logomossa järjestettävässä tilaisuudessa on paikalla 40 osallistujaa ja etäyhteydellä tilaisuutta voi seurata lähes 400 pienyrittäjää ympäri Suomen.

Tarkoituksena on tarjota osallistujille inspiraatiota ja innostusta syyskauden aloitukseen.

Tapahtuman puhujina ovat Kim Väisänen, menestynyt yrittäjä, tietokirjailija ja hallitusammattilainen, Leijonan luola -ohjelmasta tuttu startup-sijoittaja sekä Eka Ruola, Chief Creative Officer, Nitro Group.

– Menestyväksi yrittäjäksi ei tulla sattumalta, vaan yrittäjyyden taustalla on valtava määrä työtä, omistautumista, uskon ja epäuskon hetkiä. Kukaan ei ota niin paljon niin sanotusti kättä nenään kuin yrittäjä: epäonnistuminen on osa yrittäjyyttä. Suuri yleisö näkee yrittäjyydestä jäävuoren huipun, kuten pelifirmojen menestymisen ja onnistuneet yritysostot, mutta todellisuudessa vain harva yritys saavuttaa tavoittelemansa, sanoo Väisänen.

Menemme kohti haastavampia aikoja. Olemme jo talousturbulenssin eteisessä, Ruola sanoo.

Ne markkinoijat, jotka ovat satsanneet markkinointiin, markkinointiviestintään ja mainontaan silloin, kun ajat ovat olleet hankalimmat, ovat saaneet poikkeuksellisen tuoton panostuksilleen. Meidän pitää osoittaa nyt suomalaisille yrityksille, miten vaikuttavia tuloksia markkinoinnilla voidaan saada aikaiseksi.”

Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä. Lisätietoja: www.intoo.fi/yrittajyys-markkinointi-2021

Kuvassa Eka Ruola.