Uutiset

Yhen illan juttu tuo piristystä Turun keskustaan

Yhen illan juttu -ostoskampanja järjestetään Turun keskustassa torstaina 14.10. Yhen illan juttu on ostoskampanja, joka toteutetaan kaupunkikeskustoissa kerran tai kaksi vuodessa. Keskustojen kivijalkaliikkeet, putiikit ja ravintolat tarjoavat shoppailun ohessa spesiaaliohjelmiaan yhen illan ajan.

– Konseptin ideoi Lahti City ry syksyllä 2017, jolloin kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran Lahdessa. Nyt meitä kampanjan toteuttajia on jo yhdeksän kaupunkikeskustaa, kertoo Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtaja Heli Järvelä.

Yhen illan juttuun on Turussa lähtenyt mukaan yli 30 yritystä.

– Keskustan toimijat ovat selvästi kaivanneet pientä piristystä normaaliin arkeen, kun saimme kampanjalle näin hyvän vastaanoton, pohtii Järvelä.

Osa yrityksistä on auki pidempään kuin normaalisti, osalla on alennuksia tuotteista ja osalla myös muuta mukavaa ohjelmaa.

– Trattoria Wiklundilla esiintyy Janne Engblom Duo, Hansakorttelissa viihdyttää DJ, FINFRINGE tuo esittävää taidetta Hansakortteliin, Hullu Poni tuo halittavan ponin kävelykadulle ja Toriparkissa opastetaan pysäköintisovelluksen käyttöön. Lisäksi lukuisat keskustan liikkeet ovat pidentäneet aukioloaan, luettelee Järvelä.

Koko ohjelma ja tarjoukset ovat nähtävissä osoitteessa www.turkucenter.fi/yhenillanjuttu.

Kuva: Valentino Valkaj