Kuva: Satu Karmavalo / STUDIO KOO photography
Nimitykset

Ville Raitanen Laptin Lounais-Suomen aluejohtajaksi

Rakennusliike Lapti Oy:n Lounais-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty Ville Raitanen, 37.

Ville Raitanen on koulutukseltaan insinööri (ylempi amk), rakentaminen. Raitanen on aiemmin toiminut Laptilla Lounais-Suomen alueen rakennuttajapäällikkönä. Hän on lisäksi Aurajoen Nuorkauppakamarin pitkäaikainen jäsen.

Lapti on Lounais-Suomessa tunnettu vahvana asuntorakentamisen osaajana. Asuntorakentamisen lisäksi Lounais-Suomen aluetoimisto on ryhtynyt rakentamaan vahvaa kivijalkaa myös urakoinnista.

”Laptin Lounais-Suomen alueyksikkö on toiminut alueella runsaat viisi vuotta. Tässä suhteellisen lyhyessä ajassa olemme saavuttaneet merkittävän roolin yhtenä alueen merkittävistä rakentajista. Yli 500 valmistunutta kotia, useita päivä- ja hoivakoteja sekä vaativia urakkakohteita on sekä valmistunut että työn alla. Alueyksikkömme henkilökunta on motivoitunut, osaava ja asiakaslähtöinen. Vahvana yhtiönä ja monipuolisena rakentajana pyrimme tulevaisuudessa edelleen vahvistamaan paikkaamme Lounais-Suomessa yhteiskuntakiinteistöjen ja urakoinnin erityisosaajana sekä jatkamaan vahvaan hankekehitysosaamiseen perustuvaa asuntorakentamista”, kertoo aluejohtaja Ville Raitanen.

Esimerkkejä Laptin viime vuonna valmistuneista projekteista on Turun Puolalanmäen historialliseen maisemaan valmistunut Asunto Oy Turun Puolalan Helmi sekä monipuolinen urheilukeskus Boost.

Tällä hetkellä käynnissä on asuinkerrostalojen rakentaminen TVT Asunnoille ja YH Kodeille Turun Herttuankulmaan. Lisäksi Lapti toteuttaa Raumalle massiivipuurunkoisen Uotilanrinteen monitoimikeskuksen, jonka kehitysvaihe on käynnissä ja rakennustyöt alkamassa keväällä 2024. Laptilla on Lounais-Suomessa käynnissä myös laajoja hankekehityskohteita, kuten vuosia tyhjillään olleen Matintalon kehittäminen Asunto Oy Turun Hectoriksi. Lisäksi Lapti suunnittelee Turun Aninkaisten konserttitalon alueelle asumisen ja palvelujen keskittymää.