Uutiset

Viking Glory tarjoaa luksusta kokousasiakkaille, laivalta löytyy myös “kelluva kauppahalli”

Viking Linen parhaillaan rakenteilla oleva Viking Glory tulee päivittäiseen liikenteeseen reitille Turku-Maarianhamina-Tukholma vuoden 2022. Viking Line paljastaa nyt yhden Viking Gloryn innovaatioista: Fyren eli majakka on lasiseinäinen vip-kabinetti, jossa on pyörivä pöytä ja esteetön panoraamanäkymä merelle. Toinen Viking Gloryn uutuuksista on moderni bistroravintola Kobba, ja laivalle tulee myös oma kauppahalli.
 

Turusta joka aamu Tukholmaan lähtevä Viking Glory edustaa uutta ajattelua niin ympäristöteknisesti kuin elämyksellisesti. Alukseen mahtuu 2 800 matkustajaa, jotka voivat nauttia kuuden erityyppisen ravintolan palveluista. Viking Gloryn sisustus toteutetaan yhteistyössä ruotsalaisen arkkitehtitoimisto Konceptin kanssa. Kantavana ajatuksena on tuoda Itämeren ainutlaatuinen maisema eri tavoin matkustajien ulottuville.  

– Vip-kabinetti Fyren on tilana kenties Viking Linen kaikkien aikojen näyttävin. Se sopii pienelle seurueelle, joka haluaa nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta aluksen parhaalla näköalapaikalla. Kabinetista avautuu täysin esteetön 220 asteen näkymä meren huuhtomille saarille ja luodoille, kertoo Viking Gloryn lanseerauspäällikkö Lotta Lindroos

Fyren on varattavissa enintään 12 hengen aamiaista tai päivällistä varten. Kabinetissa voi myös järjestää cocktailtilaisuuden enintään 26 hengen ryhmälle.

Kobba-ravintola näyttää tältä.

Glory-laivalta löytyvä Kobba on puolestaan pohjoismainen bistroravintola, jossa voi nauttia puhtaista skandinaavisista mauista saaristomaisemia ihaillen. Premium-aamiainen tarjoillaan Kobbassa, ja päivällisaikaan ravintolan menyy tarjoaa makuelämyksiä, joissa on aistittavissa metsä, meri ja saaristo. Muina aikoina Kobba Barissa voi nauttia pientä purtavaa.

Viking Gloryn muita ravintoloita ovat klassinen The Buffet ja rento ruokaravintola Mimmi’s. Kesäkaudella voi aterioida myös Viking Terrace -terassiravintolassa.

Lisäksi Gloryssä on “kelluva kauppahalli”, josta löytyy kahdeksan ruokakojua ja -tiskiä, joissa on tarjolla suolaista ja makeaa moneen makuun. Kauppahallista löytyvät Farled – Nordic Touch, Pizzaboden, Saltö Bakery, Grynna Bar, Jungmans ‒ Take Away, Majas Kitchen, Coffee & Tea sekä Bread and Greens.

Lue lisää Viking Gloryn ravintoloista.