Tarjolla on runsaasti taidetta aina 1930-luvulta 2000-luvulle asti. Teokset myydään markkinahintaan. Mukana on sekä monen kukkaroon sopivia edullisempia löytöjä että arvokkaampia kohteita.
Uutiset

Veikkaus myy taidekokoelmastaan 800 teosta − tulossa kaksi kaikille avointa myyntitilaisuutta

– Taide on tehty nautittavaksi, ei varastossa makuutettavaksi. Osa Veikkauksen taiteesta jää tuottamaan iloa ja viihtyvyyttä henkilöstöllemme ja osan haluamme nyt ilahduttavan sadoissa suomalaiskodeissa, Veikkauksen CFO Regina Sippel sanoo.

− Veikkauksen taidekokoelma sisältää kulttuurihistoriallisesti arvokkaita teoksia eri vuosikymmeniltä. Kokoelman erityispiirteenä on muun muassa lukuisat urheiluun liittyvät teokset. Nyt myyntiin tulee laadukasta grafiikkaa ja näyttäviä maalauksia, kertoo taidekokoelman arvioinut taideasiantuntija Jari Nieminen Kaurakangas Oy:stä.

Suomalainen taide

Joukossa on paljon suomalaisille tuttuja taiteilijoita kuten Göran Augustson, Kimmo Kaivanto, Ulla Rantanen, Eino Ruutsalo, Teemu Saukkonen, Per Stenius, Kain Tapper ja Sam Vanni.

Teokset myydään markkinahintaan. Mukana on sekä monen kukkaroon sopivia edullisempia löytöjä että arvokkaampia kohteita.

Suomalainen taide

Yhtiö järjestää kaksi kaikille avointa myyntitilaisuutta.

Ensimmäinen on lauantaina 1.10. klo 10–13 Veikkauksen vanhan pääkonttorin tiloissa Vantaalla Pähkinärinteessä (Karhunkierros 4, 01640 Vantaa)

Toinen lauantaina 8.10. klo 10–13 Espoon Leppävaarassa (Turuntie 42, 02650 Espoo).

− Tarjolla on runsaasti taidetta aina 1930-luvulta 2000-luvulle asti. Vantaan myynnissä on eri teoksia kuin seuraavana viikonloppuna Espoossa, joten kiinnostuneiden kannattaa tulla paikalle molempina myyntipäivinä, Sippel kannustaa.

Suomalainen taide

Vinkit myyntitilaisuuksiin

Huomioithan nämä tullessasi ostoksille:

  • Teoksia ei voi varata.
  • Rajoitettu sisäänpääsy: voimme ottaa tiloihin vain 100 henkilöä kerrallaan.
  • Maksut: vain korttimaksu käy eli taideostoksia ei voi tehdä käteisellä.
  • Ostomäärät: yksi teos per ostaja per myyntitilaisuus, jotta taiteesta riittää iloa mahdollisimman monelle.
  • Ostotodistus: saat ostoksestasi maksukuitin, se toimii teoksen ostotodistuksena.
  • Ei varastointia: ostettu teos pitää viedä mukana ostohetkellä.

Tässä linkissä tarkemmin tietoa ja ohjeita.

Suomalainen veistostaide