Varsinais-Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Jutta Wirén
Uutiset

Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontapalvelu uudistui

Varsinais-Suomen Yrittäjien tarjoama neuvontapalvelu on uudistettu. Lakineuvonnan lisäksi apua saa nyt myös esimerkiksi myynnin kehittämiseen, kirjanpitoon, verotukseen, sopimusoikeuteen, omistajan- ja sukupolvenvaihdostilanteisiin, markkinointiin sekä yrittäjän hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

– Uudistuneella neuvontapalvelulla haluamme vastata jäsenyrittäjiemme keskuudessa ilmenneeseen kysyntään saada apua myös muihin kuin lakiteknisiin asioihin. Nyt haluamme monipuolistaa palvelua ja tarjota ensivaiheen neuvontaa sekä konkreettisia vinkkejä myös muissa yrittäjän arjen haasteissa ja aiheissa, toteaa Varsinais-Suomen Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Jutta Wirén

Palvelua tuotetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontakumppaneiden kanssa. He antavat yrittäjille asiantuntijan ohjeita ja neuvoja omalta alaltaan. 

Neuvontapalvelu on kaikille Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjille maksuton. Palvelua saa aina arkisin klo 9–16 soittamalla numeroon 02 2757 100. Puheluun vastaavat Varsinais-Suomen Yrittäjien asiakaspalvelijat, jotka kartoittavat lyhyen keskustelun aikana asiantuntijan, jolle puhelu ohjataan. 

– Neuvontapalveluun on tähänkin asti soitettu hyvin erilaisilla tarpeilla ja kysymyksillä. On hienoa, että pystymme tulevaisuudessa palvelemaan jäseniämme aikaisempaakin monipuolisemmin, sanoo aluejärjestön toimistoassistenttina ja asiakaspalvelutehtävissä toimiva Hanna Anttalainen.  

Neuvontapalvelun kautta jäsenyrittäjä saa ensivaiheen neuvontaa sekä konkreettisia vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla päästä eteenpäin asiassaan.

– Ei ole olemassa niin pientä tai suurta asiaa, jonka kanssa ei voisi soittaa neuvontapalveluumme. Aina ei tarvitse olla käsillä mitään akuuttia ongelmatilannetta, vaan soittaa voi myös sparrailumielessä, sanoo Wirén. 

Koulutusaamuja yrittäjille

Uudistuneen neuvontapalvelun lisäksi Varsinais-Suomen Yrittäjät toteuttaa vuoden 2023 aikana kolme koulutusaamua, jotka järjestetään yhteistyössä neuvontakumppaneiden kanssa. Teemoina tulevat olemaan talous ja verotusasiat, myynti, viestintä ja markkinointi sekä yrittäjän hyvinvointi, jaksaminen ja oman osaamisen kehittäminen. 

– Haluamme kouluttaa jäsenyrittäjiämme niistä aiheista, joille eniten on ilmennyt kysyntää. Samalla yrittäjät pääsevät tutustumaan toisiinsa sekä neuvontakumppaneihimme, Wirén kertoo. 

Koulutusaamupäivät vuonna 2023 Kakolan Vintillä klo 8.30–11. Katso lisää Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakalenterista: https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/varsinais-suomen-yrittajat/ajankohtaista/tapahtuma-ja-koulutuskalenteri/

Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontakumppanit vuonna 2023: 

Essive Oy, Eversheds Asianajotoimisto Oy, Modify Consulting Oy Ltd, Serenum Oy, Siltala Consulting, Tilitoimisto Aarnio Oy, Yrityspörssi,  Lukander Ruohola HTO, Yrityskauppakumppani ja Yrittäjäkassa.