Suomen Yrittäjät on huomioinut Turun Yrittäjien laadukkaan toiminnan valitsemalla sen Paras paikallisyhdistys -finaaliin yli 500 jäsenen sarjassa.
Uutiset

Turun Yrittäjät on ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi

Suomen Yrittäjät on huomioinut Turun Yrittäjien laadukkaan toiminnan valitsemalla sen Paras paikallisyhdistys -finaaliin yli 500 jäsenen sarjassa. Voittajat julkistetaan ja palkitaan Lappeenrannassa järjestettävässä Vaikuttajafoorumissa perjantaina 3.2.2023.

Sarjassa yli 500 jäsentä muut finalistit ovat: Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki, Kuopion Yrittäjät, Porvoon Yrittäjät ja Seinäjoen Yrittäjät.

Vuonna 2022 Turun Yrittäjät on lisännyt omaa vaikuttavuutta tiivistämällä yhteistyötä kaupungin virkamiesten ja päättäjien kanssa. Esimerkkejä tästä ovat valtuustoryhmien kanssa käydyt keskustelut ja epävirallisemmat aamiaistapaamiset, joissa mukana on ollut kulloisenkin teeman mukaisesti eri toimialojen virkamiehiä. Turun Yrittäjät on myös tuottanut uusia tapahtumakonsepteja jäsenten toiveita kuunnellen ja erilaiset kohderyhmät ja tarpeet huomioiden.

Aktiivinen työ turkulaisten yrittäjien edunvalvojana jatkuu myös vuonna 2023.