Raija ja Jorma Suhonen
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Turun Värite Oy – Neljännes vuosisataa teollisuuden palveluksessa

Turun Värite Oy täyttää maaliskuussa 25 vuotta

– Olemme perustamisesta asti olleet teollisuusyritysten luotettava yhteistyökumppani. Toimimme puuteollisuuden maalien ja liimojen, metalliteollisuuden maalien sekä jauhemaalien jakelijana. Markkina-alueenamme on koko Suomi, kertoo yrittäjä Jorma Suhonen.

Jorma omistaa yrityksen yhdessä puolisonsa Raijan kanssa ja hän on ollut mukana toiminnassa kaikki 25 vuotta.

Asiakaskuntamme koostuu erilaisista yrityksistä, mutta pääasiassa teemme B-to-B-kauppaa. On kansainvälisiä isoja yrityksiä, laivateollisuuden alihankkijoita sekä yhden henkilön yrityksiä. Kaikki asiakkaamme ovat meille tärkeitä.

Olemme maailman suurimpiin lukeutuvan kemianalalla toimivan Akzo Nobelin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien päämiestemme kanssa. Tällaisissa kumppanuuksissa tietotaito pysyy yllä ja kasvaa ajan saatossa, Suhonen toteaa.

Yleisesti yrittäjyyttä ja yrityksen menestystä pohtiessa Suhonen miettii, että yritykset ovat hyvinkin tekijöidensä näköisiä. Koen, että olemme aina olleet tarkkoja ja pyrkineet tekemään asiat oikein. Olemme pitkäaikainen, luotettava tavarantoimittaja ja hyvin hoidettu yritys, jota asiakkaamme arvostavat. Kykenemme ylläpitämään kattavaa varastoa, joka lisää toimintavarmuutta ja joustavuutta asiakkaiden suuntaan. Unohtamatta osaavaa ja palvelevaa henkilökuntaa, Suhonen lisää.

Yrityksen on mielestämme tärkeää toimia logistisesti hyvällä sijainnilla. Meidän toimitilamme sijaitsee Runosmäessä, Turun ohikulkutien varrella. Nykyaikaisissa, toimintaamme silmällä pitäen rakennetuissa tiloissa on joustava toimia.

Yritys työllistää tällä hetkellä vakituisesti 5 henkilöä ja katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen, Suhonen kertoo positiivisin mielin.

Turun Värite Oy
Sorvarinkatu 7, 20360 Turku
Toimitusjohtaja Jorma Suhonen
jorma.suhonen@turunvarite.fi
040 731 2223