Asiakkaan kommentti: Urakka hoidettiin sovitussa aikataulussa sekä yritys kuunteli toiveitani työn aloitusajankohdasta. Julkisivumaalauksen hinta-laatu suhde oli kohdallaan.
Yritysvideot, kaupallinen yhteistyö

Täyden palvelun maalausliike. Etelä-Suomen Maalaus ja Kiinteistötyö Oy palvelee Turussa ja Varsinais-Suomessa.

Annamme kaikille töillemme laatutakuun

Suoritamme työn ammattitaidolla ja -ylpeydellä, käyttäen ainoastaan parhaita välineitä ja materiaaleja. Maalaustyöt, julkisivutyöt ja remontit varmalla otteella!

Ulkomaa­laukset koko­nai­suu­dessaan

Ammattilainen osaa suositella kaikille materiaaleille ja pinnoille juuri oikean maalin. Toteutamme työt aina laadukkailla tuotteilla. Tavoitteemme on pitkä huolto­maalausväli, mikä toteutuu huolellisesti tehdyllä työllä ja oikein valituilla tuotteilla.

Meille on ensisijaisen tärkeää toteuttaa urakka kuin urakka tarkasti ja sovitun aikataulun puitteissa. Ulkomaalauksissa sääolo­suhteet kuitenkin vaikuttavat urakoinnin ajankohtaan, joten ulkomaa­lausten toteutuksessa vallitsevat sääolo­suhteet on aina huomioitava.

Tilaathan meiltä työt ajoissa, kun haluat urakointia tiettynä ajankohtana! Asiakkaanamme olet aina tietoinen urakan kulusta.

Kattohuollolla suojaa koko rakennukselle

Katto suojaa rakennusta luonnonvoimilta ja estää kosteuden pääsyn talon rakenteisiin. Katon toimivuuden kannalta on tärkeää pitää siitä hyvää huolta.  

Maalaukset, pinnoitukset ja pesut on hyvä suorittaa ennen kuin katon puutteellisesta huollosta aiheutuu ylimääräisiä vaurioita, kuten pakkasrapautumia. Teemme kattohuollot taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille.

Suoritamme:

  • vesikattojen korjaustyöt
  • peltikattojen pesut ja maalaukset
  • tiilikattojen pesut, suojakäsittelyt ja maalaukset
  • mineriitti- ja huopakatteiden pesut ja pinnoitukset
  • sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden korjaukset, puhdistukset ja asennukset

Julkisivu kerralla kuntoon

Oikein suoritettu julkisivutyö on kaunis ja kestää vuosien sekä luonnon­voimien sille asettamat haasteet. Kokemuksemme tuoman ammatti­taidon lisäksi seuraamme jatkuvasti rakennusalan kehitystä ja osaamme valita juuri oikeat ratkaisut kaikkiin työ­kohteisiin.

Meillä on runsaasti kokemusta isojenkin kohteiden julkisivutöistä. Teemme kerros­talojen hiekka­puhallukset, rappaukset ja maalaukset. Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen työmme jälkeen.

Sisustus­remontit lattiasta kattoon

Sisustusremontti on näppärä tapa muuttaa koko kodin ilmettä. Remontissa voidaan uusia kaikki kodin pinnat: monipuolisen osaamisemme ansiosta kotisi saa käsissämme vaikkapa uuden parketin, modernit tapetit ja kauniit maalipinnat.

Remontti toteutetaan aina sinun toiveistasi lähtien, millaisia asumis­ratkaisuja sitten tarvitsetkaan. Ennen remonttia teemme aina huolelliset pohjatyöt: puhdistamme pinnat, teemme tasoite­työt, maalaamme – ja asennamme sen jälkeen uutta, kestävällä loppu­tuloksella.

Kuvagalleria tutustu toteuttamiimme kohteisiin.

Etelä-Suomen Maalaus- ja Kiinteistö­työ Oy

Alhaistentie 15, 21200 Raisio


Projektimyynti: Taloyhtiöt ja rakennusliikkeet
Rami Virtanen
0400 533 611
rami@maalausturku.fi


Myynti: Pientaloasiakkaat ja rivitalot
Petra Virtanen
0400 380 107
info@maalausturku.fi

www.maalausturku.fi