Toimitusjohtaja Mikko Tainio
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

TAITEK Oy tarjoaa liikkuvaa hydrauliikka-alan huoltopalvelua ympäri maailmaa

Liedon Avantissa sijaitsee Mikko Tainion vuonna 2018 perustama hydrauliikka-alan yritys TAITEK Oy. Tainiolla on alalta kuitenkin jo lähes 30 vuoden kokemus.

Laivasektorilla luotetun kumppanin roolin omaksunut yritys toimii niin kotimaassa kuin Bahamalla suorittamassa huoltotöitä.

Laivojen parissa asemansa vakiinnuttanut TAITEK Oy on valmis tarjoamaan töitä alan ammattilaisille.

– Meillä on töitä kentällä enemmän kuin ehdimme tehdä. Pystymme tarjoamaan kannustavan palkkauksen liikkuvan työn parissa viihtyvälle, koneista ja laitteista kiinnostuneelle osaajalle. Vaihtelevia reissuhommia ja pienen yrityksen joustavat mahdollisuudet yhdistyvät tarjoamassamme pestissä, Tainio lupaa. – Kannattaa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.

TAITEK tarjoaa muista toimijoista poiketen liikkuvaa huoltopalvelua. – Meillä on huoltoauto, joka on varusteltu kattavalla välinevarastolla. Teemme paljon huoltotöitä laivan päällä ja olemme mukana pitkissä urakoissa. Pitkät vakiintuneet asiakassuhteet on luotu ammattitaidolla ja osaamme ratkaista odottamattomiakin ongelmia, Tainio pohtii yrityksen menestyksen taustoja.

Liedon Avanti on loistava paikka toimitiloillemme. Alueen yritysten synergia on omiaan meidän kaltaiselle teollisuuden alihankintapalveluja tarjoavalle toimijalle, hän kiittelee.

Tuulissuontie 3 C, 21420 Lieto

Toimitusjohtaja Mikko Tainio

mikko.tainio@taitek.fi

050 5225095