Salolainen yrittäjä ja Sauvon hallituksen jäsen Sanna Katajainen
Uutiset

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Nuorcamino Oy:lle

Salolaiselle Nuorcamino Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Nuorcamino tarjoaa niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille elämys- ja asiantuntijapalveluita ja sen liiketoimintamallin ytimessä on positiivinen ympäristövastuu. Nuorcaminon tehtävänä on rakentaa kestävää ja vastuullista huomista. Se tarjoaa yrityksille kumppanuutta innovointiin, palvelumuotoiluun, tuotteistamiseen ja tarinallistamiseen, ja palvelee niin yksityisiä kuin yrityksiäkin edistäen arkipäivän jaksamista toteuttamalla luontolähtöiseen ajattelutapaan pohjautuvia tuotekokonaisuuksia, jossa yhdistyy luontoelämys, aktiviteetit ja ruokailu luonnonantimista.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille liiketoiminnan ihmislähtöistä kehittämistä muuttuvassa ajassamme. Kestävyyteen ja kannattavuuteen liittyvät haasteet ovat todellisia ja paikallisyritysten kilpailuedun saavuttaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Myös työhyvinvointi ja luontoelämykset ovat liiketoimintamme ytimessä. Nuorcamino haki Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä, koska vain hyvää tekevien ja kestävien ratkaisujen eteen on pitkässä juoksussa mielekästä tehdä työtä. Olemme lupautuneet kanavoimaan suurimman osan voitosta ikääntyneiden hyvinvointiin, erityisesti yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäisyyn, kertoo Nuorcaminon perustaja Sanna Katajainen.

– Nuorcaminon tehtävä on yhteiskunnallinen, sillä se rakentaa kestävää ja vastuullista huomista, jotta maailma olisi elinkelpoinen vielä tulevaisuudessakin. Nuorcaminon yrittäjä uudistaa ja rohkaisee muita yrityksiä ja yhdistyksiä ekologiseen jälleenrakennukseen, kansainväliseen kasvuun ja reiluun digimaailmaan, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen työn liitosta.