Uudet liikkeet tuovat vipinää Skanssiin. Kuva: Skanssi
Uutiset

Sisustusta, hyvinvointia ja ekologisuutta – Skanssiin avautuu uusia liikkeitä

Marraskuun aikana Skanssiin avautuu peräti kuusi uutta liikettä.  Uusia liikkeitä saadaan hyvinvoinnin sekä kodintarvikkeiden ja sisustuksen saralta.

Marraskuun alussa Skanssin ensimmäiseen kerrokseen avautui Grandlux Livingin sisustusliike, joka myy kodin sisustustuotteita. Valikoimasta löytyy mm. kristallituotteita, kuten kynttilänjalkoja, sekä koristepulloja ja -timantteja sekä kynttilöitä, koristekukkia ja huonetuoksuja.

Ensi viikolla avautuu seuraava uusi liike, kun Raw Organic aukeaa Skanssiin.
”Raw Organic on uudenlainen hyvinvointiliike, jonkalaisesta olen pitkään haaveillut ja jolle on selkeä tarve. Meiltä löytää niin vitamiinit, terveystuotteet kuin luonnonkosmetiikkaakin. Yksi erikoisuutemme tulee olemaan laaja tarjonta aromaterapiatuotteita”, kertoo turkulainen yrittäjä Lisa-Maria Junnila.

Junnilla on yli 13 vuoden kokemus hyvinvointialalta perheyrityksessä, ja oman yrityksen myötä hän pääsee tuomaan tarjolle tuotteita, joille on nähnyt olevan selkeästi tarvetta ja kysyntää.

”Huomioimme valikoimassamme myös laajasti eri ruokavalioita ja meiltä saa myös terveystuotteiden lisäksi nopeat ja terveelliset välipalat sekä herkut, esimerkiksi laadukkaita raakasuklaita ja erilaisia välipalapatukoita”.

Raw Organicin avajaisia vietetään lauantaina 20. marraskuuta Skanssin ensimmäisessä kerroksessa.

Marraskuun lopulla aukeavat vielä Ekopuoti Pihlan, Papu & Luin Living, Muurlan sekä Herkku ja Lahja Murenan pop-up liikkeet.

Ekopuoti Pihlan valikoimassa on vastuullisia ja ekologisia joululahjoja, kuten luonnonkosmetiikkaa ja pellavapyyhkeitä, merinovillapipoja ja mehiläisvahakynttilöitä.

Kaksi kotimaista, vastuullista bränditaloa: naisten- ja lastenvaatebrändi Papu ja sisustus- ja lifestylebrändi Luin Living yhdistävät voimansa joulumyyntiin Skanssissa. Molempien brändien ytimenä on laatu, suomalainen design ja vastuullisuus.

Herkku ja Lahja Murena on vuonna 2011 perustettu salolainen herkkuliike, jonka löytää EAT Skanssin alueelta marraskuun lopusta alkaen. Murenasta saa niin kotimaiset pientuottajien taidonnäytteet kuin Välimeren palkitut artesaaniherkutkin.

Vielä loppukuusta vietetään Muurlan pop-up liikkeen avajaisia. Lisäksi 13.-23.12. yli 20 pienyrittäjää saapuu vierailemaan Design- ja joulumyyjäisten myötä kauppakeskukseen.