Yritystiimi
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

RekryTreffit yhdistää työn ja tekijän

Turun kaupungin työllisyyspalveluiden yritystiimi auttaa alueen työnantajia, kun on aika rekrytoida uusia osaajia. Yksi suosittu palvelu on RekryTreffit, joita on järjestetty jo muutama vuosi.

  • RekryTreffeille pääsee yksi yritys kerrallaan esittelemään laajalle työnhakijajoukolle avoimia työpaikkoja ja omaa toimintaansa. Me hoidamme kaikki käytännön järjestelyt, työnantajan pitää vain varata kalenterista yksi iltapäivä ja saapua paikan päälle, kertoo Työpisteen yritystiimin palvelupäällikkö Anne Ylitalo.

RekryTreffit on yritykselle maksuton, niin kuin kaikki Työpisteen palvelut. Tilaisuuksien kautta on jo työllistynyt alueen yrityksiin satoja työntekijöitä, monelle eri toimialalle.

  • Ainut kriteeri on, että työnantajalla on vähintään kolme työpaikkaa tarjolla ja ne voivat olla kokoaikaisia tai osa-aikaisia. Ehdokkaita pääsee haastattelemaan heti paikan päällä ja kaikki paikalle kutsutut hakijat ovat motivoituneita ja valmiita aloittamaan työt lyhyelläkin varoitusajalla.

Eniten RekryTreffeiltä haetaan tekijöitä erilaisiin tuotannollisiin töihin, kaupan alalle sekä hoitoalalle. Myös kesätyöntekijöiden etsimiseen treffit ovat potentiaalinen mahdollisuus.

Tänä vuonna RekryTreffit järjestetään Linnateatterissa, jonka auditorio palvelee hyvin tilaisuutta.

  • Pienempiä tilaisuuksia voidaan järjestää myös Työpisteen tiloissa Yliopistonkadulla, Ylitalo lisää ja vinkkaa, että yritystiimiin kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteyksissä, jos jokin työntekijän rekrytointiin liittyvä asia askarruttaa.

Tukea ja neuvoja saa mm. palkkatuella työllistämiseen, maahanmuuttajien työllistämiseen tai vaikkapa nuorten kesätyösetelin käyttöön. Oppilaitosten kanssa tehdään yhteistyötä, jos tarve on esimerkiksi täsmäkoulutetulle henkilökunnalle. Työpisteen urasuunnittelijan voi myös kutsua käymään ja keskustelemaan rekrytointiasioista ja yhteistyöstä.

  • Tavoitteemme on työllistää ja varmistaa, että alueen yrityksillä on tarpeeksi työvoimaa kasvun tueksi, ja toisaalta työntekijöillä ammattitaitoaan vastaavia töitä.

Työpiste
Yliopistonkatu 27a, 20100 Turku.
Avoinna klo 9.00–16.00
puh. 02 262 5072
Anne Ylitalo, p. 044 907 4230, anne.ylitalo@turku.fi

yrityspalvelut@turku.fi

https://www.turku.fi/tyopiste/yrityspalvelut