TAVO Turku sijaitsee Liedossa osoitteessa Avantintie 11.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Raskaan kaluston varaosatoimittaja TAVO tuli Avantiin

Raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys TAVO Oy avasi helmikuussa Turun toimipisteen Avantiin. Vuonna 1976 perustetulle tamperelaiselle pitkän linjan perheyritykselle tämä oli pitkään suunniteltu laajennus, kertoo myyntipäällikkö Marko Äikäs.

  • Etsimme jopa vuosia sopivia tiloja. Halusimme tulla Turun alueelle laajalla tuoterepertuaarilla ja hyvällä varastolla. Tästä tuli meille sitten vähän isompi sivupiste, kun uusi runsaan 1000 neliön tila pystyttiin muokkaamaan aivan toiveidemme mukaisesti.

TAVO Oy:n asiakkaita ovat isojen valtakunnallisten kuljetusliikkeiden lisäksi raskaan kaluston korjaamot sekä myös pienemmät kuljetusyritykset. Yrityksellä oli asiakaskuntaa Turun seudulla jo entuudestaan, ja TAVO on otettu hyvin vastaan myös Liedon ja Avantin yritysyhteisössä.

  • Olemme saaneet paljon apua kaikissa vaiheissa ja löytäneet hyviä yhteistyökumppaneita. Iso kiitos siitä alueen yrityksille. Saimme myös rekrytoitua myymäläämme todella loistavaa ja ammattitaitoista väkeä, Äikäs toteaa tyytyväisenä.
TAVOn Avantin myymälässä palvelee viisi myynnistä ja kaksi varastoiminnoista vastaavaa ammattilaista.

Tavara suoraan varastosta, tai heti aamuksi

Valtakunnallisesti toimiva TAVO Oy on Suomen suurin raskaan kaluston varaosatoimittaja, jolle Avantin myymälä on jo kuudes. Tampereella sijaitsevan 24 000 nimikkeen päävaraston lisäksi jokaisessa toimipisteessä ylläpidetään suurta varastoa, joka rakennetaan aina myös alueellisia tarpeita ja asiakkaiden toiveita huomioiden. Avantissa on esimerkiksi iso valikoima linja-auton osia.

  • Tämä on ollut talon tapa. Haluamme olla se kumppani, joka pitää yrittäjien pyörät pyörimässä. Tavaraa pitää olla varastossa, koska yrittäjän auto ei voi seistä päivääkään varaosaa odottamassa. Sen me haluamme minimoida omalta osaltamme, Marko Äikäs sanoo.

Tarvittavan varaosan voi noutaa suoraan TAVOn Avantin myymälästä tai jättää tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse. Varastotuotteet toimitetaan jopa samana päivänä, ja klo 17 mennessä tulevat tilaukset lähetetään asiakkaalle viimeistään seuraavana aamuna.

  • Toimitamme tuotteet asiakkaalle varmasti ja nopeasti. Pyrimme rakentamaan toimitusverkoston alueen mukaan niin, että toimitus on asiakkaalla varmasti seuraavana aamuna. Emme ajattele toimitusten kustannustehokkuutta omasta näkökulmastamme vaan aina asiakkaan näkökulmasta.

Koska vahinko ei tule kello kaulassa, TAVOlla on myös käytännössä ympärivuorokautinen päivystys. Asiakkaita pyritään palvelemaan myös ilta- ja viikonloppuaikaan.

TAVOn oma ProTruck -tuoteperhe sisältää laajan valikoiman raskaan liikenteen käyttöön suunniteltuja autonhoito- ja kemikaalituotteita sekä monenlaisia muita varusteita ja tarvikkeita.

Verkkokauppa sujuvoittaa tilauksia

TAVOn tiliasiakkaille on verkkokauppa, jonka helppokäyttöisillä toiminnallisuuksilla asiakas voi hallinnoida omien ajoneuvojensa varaosia.

  • Asiakkaan ajoneuvokortistoon pystytään esimerkiksi määrittelemään tiettyjen huoltojaksojen osat ja tarvikkeet. Asiakas voi itse valikoida, mitä haluaa huollossa vaihtaa, ja tilata sitten verkkokaupasta varaosat ja tarvikkeet juuri silloin, kun hänelle parhaiten sopii. Verkkokauppaan voidaan integroida myös korjausohjeita, Marko Äikäs selittää.

Kaikille avoimessa ProTruck.fi -verkkokaupassa voi ostaa puolestaan muun muassa TAVOn omia Pro Truck -tuotteita ja muita tarvikkeita, jotka eivät ole juuri tiettyyn ajoneuvoon korvamerkittyjä.

TAVO Turku
Avantintie 11, 21420 Lieto
Puhelin 02 720 600
Päivystys 050 521 6430
Avoinna ma-pe 7-17, la 9-13
Päivystämme aukioloaikojen ulkopuolella (päivystysmaksu 150 €)

www.tavo.fi