Raision Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Juho Salonen
Nimitykset

Raision Vuokra-asuntojen toimitusjohtajana aloitti Juho Salonen

Uusi toimitusjohtaja aloitti työnsä maaliskuun alussa.

Raision Vuokra-asunnot Oy on kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Uuden toimitusjohtajan ensimmäinen tehtävä on rakentaa yhtiölle toimiva ja palveleva organisaatio. Juho Salonen vastaa muun muassa yhtiön isännöinnin, teknisen isännöinnin asiakaspalvelun, olemassa olevan kiinteistökannan hoidon, vuokralaskutuksen ja asuntovuokrauksen toteuttamisesta. Yhtiöllä on omistuksessaan yli 800 asuntoa ja liikevaihto on yli 6 miljoonaa euroa vuodessa.

Juho Salosen työhistoria on kiinteistö- ja isännöintialalla. Vuodesta 2016 hän on työskennellyt isännöintiyritys Turun Seudun Kiinteistöpisteen toimitusjohtajana. Hän oli yksi yrityksen perustajista. Salonen on kauppatieteiden maisteri ja hänellä on lisäksi isännöinti- ja kiinteistöalan koulutusta.

Tehtävä oli avoinna vuodenvaihteessa ja sitä haki 53 henkilöä.

­- Raision vuokrataloyhtiön asunnoissa asuu noin 1200 henkilöä ja heidän viihtymisensä on kaupungille tärkeää. Rekrytoimalla Ravulle oman organisaation, voimme kehittää Raisioon nykyaikaisen ja asukaslähtöisen vuokrataloyhtiön. Toimiva yhtiö on kaupungille tärkeä vetovoimatekijä. Isännöintivastuu siirtyy yhtiön omalle henkilöstölle 1.7. alkaen, kertoo Raision kaupunginjohtaja Eero Vainio.