Posti Oyj
Posti Group on ostanut turkulaisen WebLog Finland Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa tukee Postin strategisia tavoitteita, ja vahvistaa kasvumahdollisuuksia erityisesti pienten ja keskisuurten verkkokauppiaiden segmentissä.
Uutiset

Posti Group ostaa verkkokauppalogistiikkaan erikoistuneen turkulaisen WebLog Finland Oy:n

Posti Group on ostanut turkulaisen WebLog Finland Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa tukee Postin strategisia tavoitteita, ja vahvistaa kasvumahdollisuuksia erityisesti pienten ja keskisuurten verkkokauppiaiden segmentissä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. 

– Haluamme tuottaa asiakkaillemme arvoa optimoimalla verkkokaupan logistiikka-arvoketjua. WebLogin asiakastuntemus ja ammattitaitoinen henkilöstö yhdistettynä Postin data- ja logistiikkaosaamiseen sekä investointikykyyn antaa meille erinomaiset lähtökohdat kehittää entistä asiakaslähtöisempiä palveluita verkkokauppiaille. Tavoitteemme on pystyä tarjoamaan kaikki verkkokauppiaan tarvitsemat logistiikkapalvelut yhdeltä luukulta, sanoo Maiju Fernelius, joka vastaa Postin pienistä ja keskisuurista asiakkuuksista sekä kuluttajapakettiliiketoiminnasta. 

– On hienoa päästä jatkamaan WebLogin tarinaa osana kasvuhakuista Postia. Nyt saamme toimintamme vauhdittajaksi juuri sellaiset resurssit ja kyvyt, jotka tässä vaiheessa kasvuamme tarvitaankin. Postilla on vahvaa osaamista ja kokemusta, sekä kykyä ja halua investoida verkkokauppalogistiikkaan. Yhdistämällä voimamme pystymme kehittämään entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme, sanoo Petteri Kuusisto, WebLog Finland Oy:n toimitusjohtaja. 
 

Posti on yksi johtavista jakelu- ja logistiikkayhtiöistä Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Ydinliiketoimintaan kuuluvat paketit, rahti, postipalvelut ja logistiikkaratkaisut. Tavoitteena on aidosti fossiilivapaat kuljetuspalvelut vuoteen 2030 mennessä. Postilla on toimintaa seitsemässä maassa. Liikevaihto vuonna 2021 oli noin 1,6 miljardia euroa, ja työntekijöitä on noin 21 000. www.posti.com