Pauli Aalto-Setälä on nimitetty työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun yliopiston kauppakorkeakouluun.
Uutiset

Pauli Aalto-Setälä aloittaa työelämäprofessorina Turun kauppakorkeakoulussa

Kokenut muutosjohtaja Pauli Aalto-Setälä on nimitetty työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun yliopiston kauppakorkeakouluun 1.11.2021 alkaen. Professuuri on yksivuotinen ja sivutoiminen.

Professuurin teemoja ovat muun muassa liiketoiminnan disruptiot, alustatalous ja muutosjohtaminen. Pauli Aalto-Setälä on toiminut jo aiemmin Turun yliopistossa kauppakorkeakoulun ja humanistisen tiedekunnan yhteisenä työelämäprofessorina vuosina 2017-2019.

– Palautteet viimekertaisesta pestistä olivat niin mieltä ylentäviä, että kehtaan palata maan parhaaseen yliopistoon. Opetustyö, valmennus ja jatkuva oppiminen on merkityksellistä ja innostavaa, kertoo Aalto-Setälä.

Turun kauppakorkeakoulun dekaani Markus Granlund iloitsee avoimesti Aalto-Setälän paluusta yliopistolle.

– Pauli tuo tutkimukseen, koulutukseen ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen merkittävää ajankohtaista työelämätietoutta. Monitieteinen yliopisto saa hänen yhteiskuntasuhteistaan ja laajasta verkottuneisuudestaan tukea ja uusia näkemyksiä sekä tutkimukseen että opetukseen, Granlund toteaa.

Opiskelijoille Aalto-Setälä tuo tuoretta ja ajankohtaista tietoa muutosjohtamisen haasteista sekä käytännöistä markkinoiden ja liiketoiminnan disruptioiden myllerryksessä.

Aalto-Setälä on toiminut viimeiset kaksi vuotta Dentsun Suomen konsernin toimitusjohtajana. Hän on toiminut aiemmin mm. Aller Median toimitusjohtajana sekä lukuisissa media-alan ja digitaalisen markkinoinnin organisaatioissa. Lisäksi hän on kirjoittanut neljä tietokirjaa johtamisesta, työn merkityksestä ja innostavasta kulttuurista. Aalto-Setälä on suorittanut EMBA-tutkinnon Aalto-yliopistossa vuonna 2012 ja saanut johtamiskoulutusta Yalen ja Stanfordin yliopistoissa.